Studio/K: Keuken Leermeester

Studio/K in Amsterdam zoekt een Keuken Leermeester voor 19 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: geenStudio/K is als bioscoop, club en restaurant het kloppende culturele hart van de Indische Buurt. Alle studenten die bij Studio/K werken krijgen tijdens hun studietijd de unieke mogelijkheid om een eigen bedrijf te runnen waarbij ze veel verantwoordelijkheid krijgen en beslissingen maken over de bedrijfsvoering. Hierdoor kan iedereen zich ontwikkelen tot datgene wat niet in de studieboeken staat. Zo beginnen vele studenten in de horeca en groeien ze uiteindelijk uit tot bijvoorbeeld filmprogrammeur, grafisch vormgever of penningmeester.

Wij zoeken ter versterking van keuken-team van Studio/K per direct een

Keuken Leermeester

19 uur per week

Jij zal de keuken van Studio/K op een ondersteunende en begeleidende manier sturen. Als leermeester zorg je ervoor dat jouw kennis van de keuken wordt overgedragen aan de rest van de keukenmedewerkers. Studio/K is een bedrijf en vereniging die geheel wordt gerund door studenten die allemaal inspraak hebben in de bedrijfsvoering en zich daar ook verantwoordelijk voor voelen. Ook in de keuken werken er dus studenten die graag willen leren over snijtechnieken en keukenhygiëne en willen meedenken over bijvoorbeeld kaartwissels en eventcatering. Jij bent verantwoordelijk voor het overdragen van keukenkennis en het groeiproces van de andere keukenleden. Studenten die bij Studio/K in de keuken terechtkomen hoeven geen eerdere ervaringen te hebben waarbij jij als externe kok de studenten in opleiding bij de hand.

Als keuken leermeester van Studio/K zal je samen met 1 andere leermeester en het keuken coördinatoren team (dat bestaat uit 2 a 3 leden en 2 keuken portefeuilles) verantwoordelijk zijn voor de gehele keuken van Studio/K. Je zal 2 diensten tussen de 7 en 8 uur per week maken en vooral de avonddiensten draaien om zo veel mogelijk ondersteuning te kunnen bieden. Ook krijg je 4 kantooruren per week toegewezen. Tijdens de diensten ben jij onder andere verantwoordelijk voor het inwerken van nieuwe koks, het handhaven van de kwaliteit in de keuken en het bewaren van de continuïteit. Daarnaast denk je mee over een creatieve invulling van de kaart en draag je de verantwoordelijkheid om de veiligheid en hygiëne in een professionele keuken op peil te houden. Ook ben je gezamenlijk bezig met een verantwoordelijk inkoopbeleid, marge- en kostprijsberekeningen en de evaluatie van de kaart.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt ervaring in het leidinggeven en logistiek ondersteunen van een keuken.
 • Je woont in de buurt van Amsterdam.
 • Je werkt 19 uur per week en bent flexibel beschikbaar.
 • Je hebt een ondernemende houding.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je hebt affiniteit met studenten en vind het leuk om bij een leerbedrijf te werken.
 • Je hebt volledige kennis over de HACCP.
 • SVH (leermeester) diploma is een pre.
 • Minimaal 5 jaar keukenervaring.
 • Affiniteit en kennis van de Indische Buurt.
 • Affiniteit en kennis van de waarden van Kriterion.

Studio/K is een creatieve en sociale werkomgeving, vol ambitieuze studenten. Hier is altijd wat te beleven! Je hebt veel inspraak op de kaart, maar de studenten werken graag met je mee. Samen dragen jullie de verantwoordelijkheid om deze bruisende culturele plek te voorzien van een goedlopend café-restaurant. Wij bieden een marktconform salaris en je hebt veel vrijheid over hoe je de uren van deze parttime functie verdeelt.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.