Stichting NeverLike: Penningmeester

Stichting NeverLike in Amsterdam zoekt een Penningmeester voor minimaal 4 vergaderingen per jaar | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: 01-07-2024Stichting NeverLike produceert de activiteiten van choreograaf Keren Levi. De stichting is gevestigd in Amsterdam en heeft de ANBI status.

Keren Levi maakt sinds 2004 multidisciplinaire dansvoorstellingen. Haar werk is te zien in theaters en festivals in Amsterdam en in verschillende steden verspreid door het land. Het creëren van verschillende soorten werk, voor volwassenen en voor jong publiek, vanuit een idee is een terugkerend element in haar oeuvre. Met een speelse, inventieve combinatie van abstracte concepten en technologie prikkelt Levi de verbeelding. Haar voorstellingen zijn onderscheiden met verschillende prijzen, zoals de BNG prijs, de Zilveren Krekel (jong publiek), en de Dioraphte-prijs.

NeverLike | Keren Levi in Amsterdam zoekt een

Penningmeester (m/v/x)

minimaal 4 vergaderingen per jaar

Wij zoeken een bestuurder met kennis van cijfers en belangstelling voor de financiën van gesubsidieerde kunstinstellingen. Door de aanwezigheid van financiële expertise in het bestuur zijn kandidaten met minder ervaring ook uitgenodigd om te reageren.

De vergaderingen worden deels in het Engels gevoerd.

De penningmeester heeft een controlerende rol bij het opstellen van de begroting en de jaarrekening, en staat daarbij in nauw contact met de zakelijk leider en het administratiekantoor.

Het penningmeesterschap is onbezoldigd. Gevraagd wordt een beschikbaarheid van ten minste een termijn van twee jaar. Het bestuur vergadert ten minste vier keer per jaar. Voor de penningmeester is de tijdsbelasting in januari/februari het hoogst in verband met de jaarstukken.

Uw reactie?
Voor vragen kunt u contact opnemen met Martha van Meegen: zakelijk@kerenlevi.com of 06 53658450 . Een motivatiebrief en cv kunnen via mail gestuurd worden naar Keren Levi o.v.v. Penningmeester NeverLike: keren@kerenlevi.com.

Sluitingsdatum: 1 Juli 2024

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.