Singer Laren: Allround Theatertechnicus

Singer Laren in Laren zoekt een Allround Theatertechnicus voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 14-06-2024Singer Laren is dé plek voor mensen die houden van kunst, theater, natuur en geschiedenis. Het museum en het theater, de historische villa van oprichters Anna en William Singer en de door Piet Oudolf ontworpen beeldentuin maken onderdeel uit van deze bijzondere plek. We maken een mooi en gevarieerd programma met tentoonstellingen, activiteiten en theatervoorstellingen voor liefhebbers uit het hele land.

Ben jij een gedreven Theatertechnicus? En voel jij je thuis in het theater en/of een museum? Dan is dit een functie voor jou.

Ter versterking van ons technische team zijn wij op zoek naar een

Allround Theatertechnicus

40 uur per week

die vanaf september 2024 beschikbaar is.

Dit ga je doen
Als Allround Theatertechnicus ben je samen met jouw collega’s van de afdeling Techniek verantwoordelijk voor technische ondersteuning bij de theatervoorstellingen, museale tentoonstellingen en evenementen. Ook zorg je voor de uitvoering van onderhouds-, reparatie- en vernieuwingsactiviteiten met betrekking tot het gebouw, de tuin en de technische voorzieningen. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit het volgende:

 • Bij uitbestede technische dienstverlening ondersteun je de externen. Ook ondersteun je de technici van het theatergezelschap ten tijde van de voorstelling.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het onderhoud, opstellen en bedienen van licht- en geluidsinstallaties.
 • Voor de inrichting van een theatervoorstelling of museale tentoonstelling help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.
 • Je draagt zorg voor de op- en afbouw van de theatervoorstellingen en museale tentoonstellingen.
 • Er wordt door jou ondersteuning geboden aan de conservatoren bij het opslaan en verplaatsen van kunstwerken in het museumdepot.
 • De Coördinator Tentoonstellingen wordt door jou geholpen bij het inrichten van een tentoonstelling en het plaatsen van kunstwerken in een opstelling conform het inrichtingsplan.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een Technicus met een afgeronde opleiding Theatertechniek of Podium- en Evenemententechniek op mbo-niveau. Bij voorkeur heb je minimaal vier jaar ervaring in de evenementenbranche. Ook herken jij jezelf in het onderstaande profiel:

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Kennis op het gebied van geluidstechniek, video- en lichttechniek.
 • Een proactieve instelling.
 • Je kunt goed in teamverband werken maar werkzaamheden ook zelfstandig uitvoeren.
 • Daarnaast communiceer je duidelijk, beschik je over doorzettingsvermogen en denk je in oplossingen.
 • Ervaring met de trekkenwand.
 • Affiniteit met ICT.

Dit bieden wij
Wij bieden je een afwisselende fulltimebaan (40 uur) met flexibiliteit, ruimte voor ondernemerschap en dynamiek in een succesvolle en volop in ontwikkeling staande culturele onderneming.  Je komt te werken in een team van enthousiaste collega’s waar jouw talent gewaardeerd wordt en er volop ruimte is om jouw persoonlijke capaciteiten ten volste te ontwikkelen en te benutten.

Bij aanname krijg je in eerste instantie een contract voor zeven maanden. Door de aard van de functie vinden de werkzaamheden volgens een wisselend rooster en op onregelmatige werktijden plaats, hierdoor gaat de voorkeur uit naar een kandidaat woonachtig in ’t Gooi of in de directe omgeving.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden en wil jij als Allround Technicus aan de slag bij Singer Laren? Stuur ons vóór 15 juni 2024 per e-mail jouw cv en motivatie naar: vacature@singerlaren.nl. Eerst meer informatie? Neem contact op met Bram van Steijn, Techniek, bvansteijn@singerlaren.nl of 035-539 39 31.

Jouw persoonlijke drive
Singer Laren houdt van diversiteit. Wij vinden het belangrijk dat ons personeelsbestand een afspiegeling is van de hedendaagse samenleving. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten vergroten de denkkracht en handelingsperspectieven van onze organisatie waardoor we optimaal aansluiten bij de behoeften uit de samenleving. Het maakt niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, hoe oud je bent en van wie je houdt. We zijn vooral nieuwsgierig naar jouw persoonlijke drive.

Sollicitanten die eerder gesolliciteerd hebben worden verzocht niet opnieuw te reageren.

Solliciteer!

Wij nodigen je uit om deze vacature te delen met jouw netwerk, echter acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.