Senf: Administratief Medewerker

Senf in Delft zoekt een Administratief Medewerker voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 28-06-2024Senf is dé speler in de Nederlandse live-entertainment markt. Met meer dan 5000 concerten, theatervoorstellingen en shows per jaar, verspreid over Nederland en België, brengen we de magie van liveoptredens naar een breed publiek. Van intieme optredens tot grootschalige evenementen in iconische theaters zoals de Kleine Komedie en Ahoy, wij zijn er trots op een breed scala aan artiesten en producties te ondersteunen, waaronder Tineke Schouten, Van der Laan & Woe, Rundfunk, Alex Klaasen, Nijntje de musical, Igone de Jongh, Buurman en Buurman, Hans Klok, Stef Bos en vele anderen. Daarnaast verzorgen wij met onze partners een groot aantal musicals waaronder Jesus Christ Superstar, Grease en Elisabeth.

De Verkoopafdeling is verantwoordelijk voor het maken van een deugdelijke tourneeplanning voor artiesten en producenten die wij vertegenwoordigen in de theaters. In samenwerking met jouw naaste collega’s draag je zorg voor de administratieve organisatie binnen de afdeling zodat deze zo efficiënt mogelijk verloopt. Dit doe je binnen een team van 8 collega’s.

Administratief Medewerker

32 tot 40 uur per week

Ben jij klaar voor een rol waarin jouw administratieve en organisatorische talent en passie voor live-entertainment samenkomen? Bij Senf zoeken we niet zomaar een Administratief Medewerker, maar een enthousiaste en gedreven zogenaamde spin in het web die ons verkoopteam komt versterken. Met jouw energie en bijdrage zorg je ervoor dat het team vlekkeloos kan opereren.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve processen binnen de afdeling die variëren van het maken, controleren, beheren en afhandelen van de bespelingscontracten tot o.a. het voorbereiden van boekingsafspraken voor je collega’s;
  • Een belangrijk onderdeel van je wekelijkse werkzaamheden is het accuraat verwerken van de zaalbezettingen van alle voorstellingen;
  • Je draagt zorg voor de telefoonafhandeling alsmede de mailtjes die via het algemeen mailadres binnenkomen;
  • Je bent enthousiast, collegiaal en zeer nauwkeurig in jouw werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal een afgeronde secretariële/administratieve mbo-opleiding;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een administratieve functie binnen een middelgroot commercieel/zakelijk bedrijf;
  • Zorgvuldig, secuur, communicatief & sociaal vaardig, organisatorisch vaardig met een talent voor planning, flexibel, initiatiefrijk en stressbestendig;
  • Je bent in staat om doelgericht en in een team te werken;
  • Ervaring met SharePoint en Microsoft 365 (Word & Excel);
  • Affiniteit met theater/cultuur/entertainment is een pre.

Wat bieden wij:
Bij Senf bieden we jou een dynamische en uitdagende werkomgeving, waarin jouw talenten volledig tot hun recht komen. Wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding. Een contract van in eerste instantie één jaar en als de samenwerking wederzijds goed bevalt, bieden wij jou graag een vast contract.

Een inclusieve gemeenschap:
Bij Senf omarmen we diversiteit in al haar vormen. We verwelkomen iedereen, ongeacht achtergrond, geloof of genderidentiteit. Jouw unieke perspectieven en talenten zijn wat onze organisatie verrijken.
Belangrijk:

Hoe kun je reageren?
Klaar om deel uit te maken van iets groots? Solliciteer nu en word deel van ons inspirerende team dat de magie van live-entertainment mogelijk maakt. Stuur jouw motivatiebrief én cv o.v.v. ‘Administratief Medewerker’ vóór 28 juni a.s. ter attentie van Jacques de Cock via vacature@senf.nl en solliciteer naar een uitdagende functie binnen een jong en energiek bedrijf met een werkplek in het historische en prachtige ArsenaalDelft op nog geen minuut loopafstand van Centraal Station Delft.

Mocht je inhoudelijk vragen hebben over de vacature en/of ons bedrijf, dan kan je contact opnemen met Fréderique van de Laar (Operationeel Directeur) via frederique.vandelaar@senf.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.