Schouwburg Kunstmin: Teamleider Hospitality & Sales

Schouwburg Kunstmin in Dordrecht zoekt een Teamleider Hospitality & Sales voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 31-05-2024


Word onderdeel van Kunstmin, het bruisende theater in Dordrecht!

Met een gastvrije en ondernemende geest, werkt ons energieke team samen met kunstenaars en partners om talloze voorstellingen, concerten en evenementen te organiseren. Vanuit onze prachtige locaties, de Schouwburg en het Energiehuis, in het historische centrum van Dordrecht, zijn we trots om een van de belangrijkste culturele podia in de regio te zijn. Kom en laat je passie voor theater stralen bij Kunstmin!

Kunstmin is een zeer gastvrij, ondernemend theater en beschikt over een dynamisch en enthousiast team dat zelf produceert in samenwerking met kunstenaars en culturele- en maatschappelijke partners. Elk jaar organiseren wij ongeveer 300 voorstellingen, concerten en sociaal-culturele en commerciële evenementen. Onze twee locaties, de Schouwburg en het Energiehuis, zijn toonaangevend in de regio Drechtsteden, de regio Rijnmond en de Hoeksche Waard.

Je gaat aan de slag op een uitdagend werkterrein, waarbij je nauw samenwerkt met de manager Sales & Horeca, de dutymanagers en de sales collega’s. De klassieke en tegelijk eigentijdse Schouwburg heeft een Grote Zaal (750 plaatsen) en een Kleine Zaal (170 plaatsen) en meerdere foyers. Het industriële Energiehuis valt onder ons beheer en we beschikken daar zelf over twee vlakke vloer zalen (Machine 3 en Ketel 1), een studio en meerdere vergaderruimtes.

We zijn per direct op zoek naar jouw unieke kwaliteiten als

Teamleider Hospitality & Sales

36 uur per week

Teamleider Hospitality & Sales is een combinatiefunctie waarbij je enerzijds werkzaam bent in de operatie en anderzijds je bezighoudt met het verwerven van ‘new business’.

De Teamleider Hospitality & Sales bij Kunstmin is verantwoordelijk voor een goede organisatie van de horeca-activiteiten en een hoge kwaliteit van de gastvrijheidsbeleving en veiligheid.

Enerzijds stuur je de Dutymanagers op coachende wijze aan en draag je zorg voor de horeca administratie, voorraadbeheer en inkoop. Je draait ook mee tijdens diensten zodat je goed weet wat er nodig is om de hospitality nog meer te verbeteren.

Anderzijds richt jij je op de realisatie van de doelstellingen voor verhuur van zalen en ruimten, faciliteiten en aanvullende diensten. Je bent achtervang voor de Manager Sales & horeca.

Als Teamleider H&S

 • Ben je binnen gestelde kaders en budgetten verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van een optimale bedrijfseconomische en -organisatorische exploitatie van de horeca-activiteiten met betrekking tot voorstellingen, evenementen en andere bijeenkomsten (waaronder onder meer horeca administratie / voorraadbeheer / inkoop).
 • Draai je uitvoerende diensten.
 • Ben je eindverantwoordelijk voor de planning / roostering van horecapersoneel en publieksbegeleiders.
 • Zorg je voor een optimale gastvrijheidsbeleving.
 • Ben je verantwoordelijk voor een verzorgde uitstraling van de zalen, bars en foyers.
 • Bewaak je en stuur je aan op hoge kwaliteitsstandaarden tijdens voorstellingen en evenementen, op het gebied van onder andere gastvrijheidsbeleving, werkprocessen, schoonmaak en hygiëne.
 • Zie je toe op handhaving normen / voorschriften en op het onderhoud van bedrijfsmiddelen / apparatuur en ruimten.
 • Ben je verantwoordelijk voor de acquisitie, uitvoering en afhandeling van de verhuur van zaalruimten, faciliteiten en de levering van aanvullende diensten en de organisatie van evenementen en congressen binnen de kaders van het salesplan en conform vooraf vastgestelde omzetdoelstellingen.
 • Geef je input voor de begroting / salesplannen van Kunstmin.
 • Ben je het gezicht van Kunstmin tijdens netwerkbijeenkomsten.

Jij

 • Hebt commerciële drive; de wil en de kracht om business te genereren.
 • Hebt organiserend vermogen; je kan goed overzicht behouden van wat nodig is in termen van mensen en middelen om het beoogde doel te bereiken.
 • Bent een ster in sturen: richting geven aan anderen en de leiding nemen op een natuurlijke wijze.
 • Hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol.
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
 • Bent in het bezit van een diploma BHV en Sociale Hygiëne of bereid dit op korte termijn te halen.
 • Bent flexibel inzetbaar qua werktijden en -dagen.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende baan voor 36 uur in de week. Daarnaast werk je in een inspirerende werkomgeving. Salariëring geschiedt conform de cao voor de Nederlandse Podia, schaal 7. Wij zoeken actief naar nieuwe collega’s die vanuit verscheidenheid in afkomst en achtergrond een kleurrijk palet aan talenten met zich meebrengen. Iedereen is welkom!

Kunstmin presenteert en produceert voor iedereen. Om dit mogelijk te maken zoeken we medewerkers met talent en uitstekende competenties. Hierbij laten we ons niet leiden door je geboorteplaats, geaardheid, gender, geloof of leeftijd. We vinden het belangrijk een representatieve afspiegeling van de Nederlandse samenleving te hebben onder ons personeel. Daarom nodigen we iedereen van harte uit om te solliciteren en steunen we de Code Diversiteit & Inclusie in de cultuursector.

Als je een hart voor theater hebt en jezelf herkent in bovenstaande functie-eisen, dan ontvangen we je met open armen!

Solliciteer door je cv en motivatiebrief te sturen naar vacature@kunstmin.nl. Met geschikte kandidaten plannen we meteen een gesprek in.

Wil je meer weten over deze functie?
Neem dan contact op met Bernadette Hoogwater, Manager Sales & Events | Horeca via Bernadette@kunstmin.nl of via 078-639 79 71.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.