Popcorn Vocals: Dirigent

Popcorn Vocals in Schoonhoven zoekt een Dirigent voor 2 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenDe vocalgroep Popcorn Vocals is een hechte club die met veel plezier repeteert. We doen dit vol overgave, helemaal als we naar een optreden toewerken. We treden graag op. We bestaan momenteel uit 24 leden verdeeld over sopranen, mezzo sopranen, alten, mezzo alten, tenoren en bassen. We zingen zeer divers repertoire; van pop tot musical, van jazz tot latin en van rock tot Hollandse klassiekers.

Wij zoeken voor Popcorn Vocals per 27 augustus 2024 een

Dirigent

2 uur per week

We zijn op zoek naar een enthousiaste en inspirerende dirigent met een
vakdiploma op zak, enige (pop)koorervaring en die ons kan begeleiden op de piano. Iemand die een gezellige groep mensen in het gareel kan houden, maar zeker ook deel kan nemen in de sfeer. De repetities zijn, buiten de schoolvakanties, op dinsdagavond van 19:45 uur tot 21:45 uur.

Het betreft een aanbod voor onbepaalde tijd voor het leiden van de wekelijkse repetities buiten de schoolvakanties (circa 40 weken per jaar x 2 uur per week) en van de optredens. Het honorarium per gewerkt uur wordt na overleg met dirigent vastgesteld, afhankelijk van tarieven dirigent en mogelijkheden koor.

Kijk op onze site en/of onze Facebookpagina Popcorn Vocals. Reacties mogen gemaild worden naar popcornvocals@gmail.com.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.