Podium Mozaïek: Medewerker Publiciteit, Marketing & Publiekswerking

Podium Mozaïek in Amsterdam zoekt een Medewerker Publiciteit, Marketing & Publiekswerking voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 01-06-2024Podium Mozaïek is een grootstedelijk podium in Amsterdam West dat stad en land bespeelt met verhalen van nu. Een vertrouwd theater dat er elke avond anders uitziet. De uitvalbasis van jonge theatermakers, fotografen, regisseurs, dansers, muzikanten en andere duizendpoten die het gewend zijn om tussen twee, drie, vier codes tegelijk te switchen en iets te vertellen hebben. Een hoefijzervormige zaal waar je kapot gaat van het lachen, van ontroering geen woord kan uitbrengen of militant optimistisch het onrecht van de wereld in de ogen kijkt.

Wij zijn in verband met een zwangerschapsverlof op zoek naar een enthousiaste collega

Medewerker Publiciteit, Marketing & Publiekswerking

vanaf juli 2024 tot en met januari 2025
24 tot 32 uur per week

Als Medewerker Publiciteit, Marketing & Publiekswerking voer je zelfstandig het beleid uit ten aanzien van een aantal programmalijnen, campagnes en festivals. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van promotieplannen en het schrijven, redigeren, plannen, produceren en verspreiden van de bijbehorende publiciteitsuitingen voor deze programmalijnen, festivals en campagnes. Je onderhoudt contact met publieksgroepen, organisaties, sleutelpersonen, influencers en pers (klassieke en moderne media, online en offline).

In de periode juli tot en met januari werk je onder andere mee aan de promotie van programma’s in het nieuwe theaterseizoen 2024/2025, met theater- en comedyvoorstellingen, concerten én festivals, waaronder onze seizoensopening, talentenjacht Best of the West, The Amsterdam Storytelling Festival, IDFA en het Nieuwe Makers Festival RRReuring. Daarnaast ben je betrokken bij de redactie van onze trimesterbrochure.

Profiel
Wij zoeken een enthousiaste, doortastende netwerker met liefde voor de interculturele en interdisciplinaire podiumkunsten. Proactief, flexibel en communicatief ijzersterk. Online, maar ook offline weet je welke middelen je wanneer in moet zetten. Mailingcampagnes en analyse hiervan via ons CRM systeem is iets dat je gemakkelijk afgaat.

Je werkt gestructureerd en planmatig, kan goed omgaan met deadlines, weet hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden, monitort de output en kan op tijd bijsturen. Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit, maar je bent ook een teamplayer die ideeën en ervaring deelt met collega’s en flexibel kan bijspringen als de situatie daarom vraagt. Je hebt oog voor de technische ontwikkelingen binnen het vakgebied, maar ook voor culturele en maatschappelijke ontwikkelingen en ziet kansen voor publieksbereik die deze ontwikkelingen met zich meebrengen. Je vindt het leuk om stagiaires en vrijwilligers aan te sturen.

In aanvulling daarop gelden de volgende profielkenmerken

  • Relevante hbo- / wo-opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring in vergelijkbare functie en werkomgeving.
  • Goede beheersing van Adobe InDesign, Photoshop (en Première Pro).
  • Ervaren in het beheren van social media kanalen en opzetten van campagnes via Meta.
  • Beschikking over adequate netwerken binnen de specifieke groepen waarop Podium Mozaïek zich richt, of in staat deze in rap tempo op te bouwen.
  • Woonachtig in Amsterdam is een pre.

Wat wij bieden

  • Rustige opbouw en inwerkperiode vóór het seizoen start.
  • Cursus / bijscholing waar nodig.
  • Gratis bezoeken van al onze voorstellingen.

Arbeidsvoorwaarden
Conform cao Nederlandse Podia, schaal 6. Het gaat om een tijdelijke aanstelling van minimaal 24 en maximaal 32 uur per week per 1 juli 2024 tot en met 31 januari 2025.

Stuur je cv, motivatie en eventueel een portfolio naar: pr@podiummozaiek.nl, met als onderwerp: Vacature Medewerker Publiciteit, Marketing & Publiekswerking (tijdelijk).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.