Philzuid: Assistent Controller

Philzuid in Eindhoven zoekt een Assistent Controller voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 21-06-2024Wij zijn het symfonieorkest van het Zuiden. Wij zijn een orkest ván en vóór iedereen. We verleggen onze grenzen door te luisteren naar onze omgeving en op zoek te gaan naar hoe wij met onze muziek mensen van alle leeftijden en achtergronden raken in hart, hoofd en ziel. Vanuit Eindhoven en Maastricht verbinden wij ons via aansprekende programma’s en presentatievormen met de inwoners van Noord-Brabant, Limburg en Zeeland, maar ook ver daarbuiten. Wij laten iedereen onvergetelijke geluksmomenten beleven.

Philzuid zoekt een

Assistent Controller

32 tot 36 uur per week

Als Assistent Controller ben je de rechterhand van onze Business Controller en beheer je de verzekeringsportefeuille, verricht je periodieke controles op de financiële administratie, werk je als eerste aanspreekpunt samen met een aantal financiële medewerkers en assisteer je de Business controller bij het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen voor zowel het orkest als de stichting Remplaçanten philharmonie zuidnederland.

De afdeling Financiën en Bedrijfsvoering werkt zeer nauw samen met de andere afdelingen in de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen en heeft hierin een sturende rol ten aanzien van processen, rapportages en deadlines.

Enthousiast? Wat verwachten wij van jou?
Naast een hbo-werk- en -denkniveau beschik je over ervaring en kennis op het gebied van financiële wet- en regelgeving en van richtlijnen op het gebied van financieel beheer. Je hebt ervaring met het assisteren in het voeren van een salarisadministratie én bent bekend met internationale btw situaties. Je beschikt over kennis van boekhoudkundige technieken, het boekhoudsysteem en financieel-administratieve procedures en vaardigheid in het hanteren ervan. Ook kennis van relevante wet- en regelgeving is vereist en vaardigheden in het opstellen van overzichten op financieel gebied. Je hebt verder affiniteit met IT en het inrichten en beheren hiervan.

Je werkt graag samen, bewaakt de integriteit binnen je rol en draagt met jouw professionele kennis en een dienstverlenende houding bij aan de performance van ons totale orkest.

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vanzelfsprekend en je woont in de regio rondom Maastricht of Eindhoven. Omdat onze organisatie in Maastricht en Eindhoven is gehuisvest, ben je bereid om op beide locaties te werken.

Wat biedt Philzuid?
Philzuid biedt een ambitieuze, artistieke werkomgeving waarin je in een team van professionals, een zelfstandige rol kan vervullen wat betreft controlerende en assisterende financiële werkzaamheden.

De functieomvang is 32 tot maximaal 36 uur. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring varieert het salaris tussen € 3.484,93 en € 4.340,57 bij een 36-urige werkweek, gebaseerd op de cao Rijk. Naast het salaris bieden wij nog vele extra’s zoals een eindejaarsuitkering, 24 verlofdagen bij een 36-urige werkweek, sporten met korting en een thuiswerkregeling waarmee wij zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Uiteraard zijn er volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

Nu solliciteren
Wil jij solliciteren? Stuur jouw cv en motivatiebrief uiterlijk 21 juni aanstaande naar Jolanda Hollands, HR-afdeling, hrm@philzuid.nl.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Roy Richter, Business controller per mail of telefonisch via 088-1660705.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.