Parkvilla: Vakdocent Dans

Parkvilla in Alphen aan den Rijn zoekt een Vakdocent Dans voor 9 tot 12 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 30-06-2024Cultuurcentrum Parkvilla is een inspirerende en toegankelijke ontmoetingsplaats in een prachtig monumentaal pand. Een plek waar iedereen kan genieten van cultuur en waar talenten worden gestimuleerd en ontwikkeld. Dit doen we door een breed pakket aan culturele activiteiten aan te bieden. Wij organiseren film- en theatervoorstellingen, cursussen, schoolprojecten, CmK-trajecten, evenementen en festivals in Alphen aan den Rijn en de regio.

Parkvilla is op zoek naar een:

Vakdocent Dans

9 tot 12 uur per week (dinsdag en woensdag)

Deel jij graag je eigen creatieve talent en kennis met enthousiaste mensen? Ben jij goed in diverse dansvormen als klassiek ballet, moderne dans of barre workout? Wil jij lesgeven aan peuters tot volwassenen. Dan is Parkvilla op zoek naar jou!

Over de functie
Als docent maak je deel uit van de afdeling Cultuureducatie en – participatie, dat bestaat uit een enthousiast en hoogwaardig docententeam. Dit team verzorgt zowel lessen en cursussen binnen het vrijetijdsonderwijs, projecten op basis- en middelbare scholen en projecten met de cultuurcoaches in de gemeente Alphen aan den Rijn. De bestaande uren zijn beschikbaar door vertrek van de huidige docent, meer is mogelijk.

Verantwoordelijkheden:

  • Je verzorgt meerdere lessen waaronder peuterdans, kleuterdans, modern/jazz, klassiek ballet aan beginners en gevorderden;
  • I.v.m. de ambities om meer dansaanbod te creëren bestaat de mogelijkheid om op andere dagen ook cursusaanbod te bieden.

Kennis en vaardigheden:

  • Je hebt een opleiding dans aan een academie, vakdocentenopleiding aan een HBO of anders andere aantoonbare, relevante ervaring als docent;
  • Je hebt ervaring met het lesgeven aan beginnende en gevorderde cursisten, jonge kinderen, tieners en volwassenen.

Wij bieden
Een leuke baan in een dynamische, prettige werkomgeving tegen een marktconforme beloning conform de CAO kunsteducatie. De overeenkomst is op freelance basis, start september 2024.

Contact en reageren
Inlichtingen over de vacature: cursussen@parkvilla.nl.

Je schriftelijke reactie met motivatie en CV kun je uiterlijk 30 juni 2024 sturen aan: sollicitatie@parkvilla.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.