Paleis Het Loo: Medewerker Marketing & Communicatie

Paleis Het Loo in Apeldoorn zoekt een Medewerker Marketing & Communicatie voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 16-06-2024Als groene buitenplaats én museum biedt Paleis Het Loo een plek voor plezier, beleving, ontspanning en verdieping voor iedereen. Wat je achtergrond, identiteit of mening ook is. Paleis Het Loo gaat actief op zoek naar andere perspectieven, vergeten stemmen en verhalen.

Medewerker Marketing & Communicatie

36 uur per week

Alle dagen zijn anders. Je houdt je bezig met (online) marketingcampagnes. Google ads, socialmedia-marketing, CRO, SEO, SEA conversie-optimalisatie, jij draait je hand er niet voor om. Je bent een harde werker en hebt een analytische houding. Help jij ons (online) groeien?

Wat ga je doen?
Als medewerker marketing & communicatie ben jij de online marketeer in het team. Je neemt onze onlinestrategie voor je rekening met als doel groei, naamsbekendheid en conversie. Dat betekent dat je analyseert, rapporteert en ook uitvoert. Je adviseert het marketingteam op basis van de data over de beste online strategie en keuzes die we dagelijks maken.

Je onderhoudt de werkrelatie met ons online marketingbureau en de websitebouwer. Je beheert de online accounts en houdt je bezig met Google ads, Microsoft ads, socialmediamarketing, website-optimalisatie (CRO, SEO, redirects); conversie-optimalisatie social kanalen (YouTube, Facebook, TikTok, Instagram en Pinterest) en e-mailmarketing.

Je hebt oog voor het paleis, de geschiedenis en vooral de bezoekers (online én offline) en weet hoe we ze het beste kunnen bereiken. Als onderdeel van het team geef je collega’s advies op basis van jouw expertise en draag je bij aan projecten, zoals de tijdelijke tentoonstellingen, doelgroepenonderzoek en e-mailmarketing.

Je bent nieuwsgierig en analytisch sterk, je kent de weg in de online wereld. Jouw passie voor optimaliseren en analyseren dragen wezenlijk bij aan de verhoging van de verkoop van online tickets.

Naast Nederlands beheers je ook het Duits en/of het Engels of een andere taal zoals Frans of Arabisch, goed. Je schrijft graag in begrijpelijke taal (B1). Je kunt voor verschillende doelgroepen aansprekende online campagnes bedenken. Je bent creatief, initiatiefrijk, resultaatgericht en secuur. Prioriteiten stellen en plannen gaat jou gemakkelijk af. Je hebt aantoonbare relevante werkervaring.

Wij bieden
Een functie voor 36 uur per week, waarbij je deels thuis kunt werken. Een functie waarin je zelfstandig werkt en tegelijkertijd nauw samenwerkt met collega’s uit het team en de gehele organisatie. Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met vooruitzicht op verlenging. Het salaris bedraagt minimaal € 2.963,- en maximaal € 3.763,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van kennis en werkervaring.

Neem contact met ons op
We nodigen iedereen uit die zich herkent in de gevraagde ervaring, competenties en de ambitie(s) van Paleis Het Loo om te reageren.

Ben je enthousiast geworden, wil je meer weten of gewoon eens overleggen? Bel of app met Jacolien van Wezep, manager marketing & communicatie, 06-516 687 21 of Jorien Crusius, HR-adviseur 06-201 859 18. Reageren kan tot en met 16 juni 2024. De gespreksronde is op 25 juni 2024. Kun je dan niet? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing. Voorafgaand aan de gespreksronde ontvang je vragen die tijdens de gesprekken besproken worden. En is er natuurlijk ook voldoende ruimte om jouw eigen vragen te stellen.

Solliciteer direct of laat je gegevens achter samen met een korte motivatie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.