Onze Taal: Educatiemedewerker

Onze Taal in Den Haag zoekt een Educatiemedewerker voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 07-06-2024Alles over taal voor iedereen – dat is het motto van Onze Taal. De medewerkers van Onze Taal geven taaladvies, verspreiden taalnieuws en maken het geliefde tijdschrift Onze Taal. Maar er staan ook nieuwe projecten op stapel.

We zijn daarom per direct op zoek naar een creatieve en ondernemende educatiespecialist met een groot hart voor taal.

Educatiemedewerker

24 uur per week

De functie
Het schoolvak Nederlands is overladen en uitgehold, vindt ook Onze Taal. Vanuit onze liefde voor taal willen wij taalplezier terugbrengen in het onderwijs. En niet alleen daar, maar ook op allerlei andere plaatsen waar (informeel) geleerd wordt. Als educatiemedewerker ben jij degene die de plannen die er liggen, handen en voeten geeft. Je ontwerpt en test nieuw materiaal voor binnenschools en buitenschools leren. Ook werk je mee aan het online trainingsaanbod van Onze Taal. Je werkt in wisselende teams of zelfstandig, maar uiteraard kun je een beroep doen op je collega’s en het bredere netwerk van Onze Taal. Op die manier zorg je ervoor dat veel meer groepen ontdekken hoe boeiend, inspirerend en verrijkend taal is.

Ben jij de ideale kandidaat?

  • Je hebt een onderwijskundige achtergrond (minimaal hbo) en je bent goed op de hoogte van nieuwe didactische middelen.
  • Je hebt ervaring als onderwijsontwikkelaar of educatiemedewerker in de culturele sector.
  • Je vindt het leuk om kennis over taal op nieuwe, creatieve manieren over te brengen.
  • Je beheerst het Nederlands goed, zowel schriftelijk als mondeling.
  • Je bent collegiaal, je kunt zelfstandig werken, maar je voelt ook thuis in een team, en je legt makkelijk contacten binnen en buiten de organisatie.

Wij bieden
Wij bieden een veelzijdige functie in een inspirerende en informele werkomgeving waarin je samenwerkt met een gedreven team van taalliefhebbers. Onze Taal werkt hybride; we verwachten dat je twee dagen per week op kantoor aanwezig bent. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar. Het salaris ligt tussen € 3.358 en € 4.721 bruto per maand (bij een fulltime aanstelling, exclusief 8% vakantietoeslag).

Reageren
We ontvangen je cv en een korte motivatie graag uiterlijk 7 juni 2024 op  administratie@onzetaal.nl ter attentie van Vibeke Roeper, directeur.

Inlichtingen
Wil je meer weten over de functie of de procedure, neem dan contact op per mail of via 06-34 31 20 26.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.