MuziekSpeelplaats: Projectcoördinator

De MuziekSpeelplaats in Amsterdam zoekt een Projectcoördinator voor 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 31-05-2024De MuziekSpeelplaats is een plek waar álle kinderen, ongeacht hun achtergrond, samen komen en muziek maken, zoals zij ook naar een sportveldje in de buurt kunnen gaan. De MuziekSpeelplaats verbindt, coacht en ondersteunt initiatiefnemers om in hun eigen buurt een MuziekSpeelplaats op te zetten. Onze organisatie heeft als doel muziek toegankelijk te maken voor ieder kind.

Kinderen zijn na school welkom om binnen te lopen en vrij muziek te maken of deel te nemen aan een muziekles of workshop. In samenwerking met maatschappelijke partners en initiatiefnemers (Boegbeelden) uit iedere wijk zetten wij een landelijk opererende organisatie neer welke de lokale speelplaatsen ondersteunt en met ambitieuze professionals begeleidt. De MuziekSpeelplaats is gratis, 3 dagdelen/week en het hele jaar rond open. Belangrijk is dat de MuziekSpeelplaats echt door de buurt gedragen wordt.

De MuziekSpeelplaats wil muziek toegankelijk maken voor alle kinderen van 7 tot 13 jaar. Wetenschap heeft bewezen dat muziek maken goed is voor de ontwikkeling van kinderen. Muziek versterkt de emotionele intelligentie en stimuleert creativiteit, motoriek, sociale vaardigheden en schoolprestaties stimuleert. Ook is aangetoond dat muziek maken angst- en stressklachten vermindert en een positieve invloed heeft op algemeen welzijn.

Onze organisatie biedt een leuke functie aan in een diverse omgeving waar je een impact kan maken op de levens van vele kinderen. Met jouw bijdrage zorg jij ervoor dat kinderen spelenderwijs kennis maken met muziek.

Projectcoördinator

8 uur per week

Het is jouw taak om de dagelijkse zaken rondom de vestigingen van de MuziekSpeelplaats te coördineren. In de functie van Projectcoördinator ga je langs de verschillende locaties door heel Nederland om te kijken of alles goed verloopt. Je onderhoud het contact met het (lokale) Boegbeeld. In overleg met hen zorg je ervoor dat de juiste uitstraling aanwezig is en alles op orde is. Jij bent de spin in het web tussen de lokale vestigingen en het hoofdkantoor in Amsterdam. De huidige filialen zijn in Den Haag, Rotterdam en Lelystad. Er zijn plannen om verder uit te breiden naar overige provincies.

Wat vragen wij
Als Projectcoördinator herken jij jezelf in de volgende kenmerken: enthousiast, empathisch, oplossingsgericht, communicatief sterk en mobiel. Je bent proactief en zet graag een stapje extra. Je werkzaamheden vragen een goede communicatieve vaardigheden, een praktische instelling en een positieve werkhouding. Je voelt je prettig in een informele en collegiale werksfeer. Bij voorkeur ben jij woonachtig in de provincie Zuid- of Noord-Holland.

  • Wij vragen minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent in het bezig van een geldig rijbewijs en auto.
  • Bij het aangaan van een overeenkomst vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag

De MuziekSpeelplaats is een startup met alle activiteiten die daarbij horen.

Wat bieden wij
We bieden een eerste overeenkomst aan vanaf (midden) juni tot en met 21 december 2024. Als deze periode niet helemaal bij je past, maar je vindt deze vacature toch bij je passen, schroom dan niet contact op te nemen. Wellicht is er iets anders mogelijk. Bij goed functioneren zal het contract verlengd worden, wellicht met uitbreiding van uren. De MuziekSpeelplaats volgt voor deze vacature de CAO Kunsteducatie.

Een gemotiveerde schriftelijke reactie (maximaal 1 A4) met cv kun je tot 31 mei a.s. richten aan: postbus@muziekspeelplaats.nl onder vermelding van “Vacature Projectcoördinator”.

Als je meer informatie wilt kun je naar het bovenstaande e-mailadres mailen voor een belafspraak.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.