Muziekschool Katwijk: Docent Muziek op Schoot

Muziekschool Katwijk in Katwijk zoekt een Docent Muziek op Schoot voor 4 tot 6 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 19-06-2024Muziekschool Katwijk is een dynamische organisatie met een breed aanbod voor alle leeftijden, niveaus en stijlen.

Voor seizoen 2024-2025 zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vakkundige docent voor onze Muziek op Schoot lessen.

Docent Muziek op Schoot

4 tot 6 uur per week

De ideale kandidaat;

  • heeft de opleiding docent Muziek op Schoot succesvol afgerond
  • is twee ochtenden per week beschikbaar, dagen in overleg
  • heeft ervaring met lesgeven aan de doelgroep; kinderen van 0 tot 4 jaar
  • is zelfstandig, nauwkeurig, creatief en vrolijk

Werkzaamheden worden als zelfstandige verricht. Er wordt een overeenkomst van opdracht gesloten tot het einde van het seizoen 2024-2025, met mogelijkheid tot verlenging. Muziekschool Katwijk bevindt zich in een fusietraject met Bibliotheek Katwijk en Volksuniversiteit K&O. De overeenkomst wordt per 1 januari 2025 overgenomen door de nieuwe stichting Planck.

Ben jij dol op werken met kinderen en muziek? Dan ben jij misschien de enthousiaste docent die wij zoeken! Zin om te komen werken in ons creatieve en dynamische team? Mail dan uiterlijk 19 juni jouw motivatie en cv naar Rozemarijn Timmer (directeur) r.timmer@muziekschoolkatwijk.nl.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 26.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.