Muziekschool Katwijk: Docent Gitaar

Muziekschool Katwijk in Katwijk zoekt een Docent Gitaar (lichte muziek) voor 6 tot 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 19-06-2024Muziekschool Katwijk is een dynamische organisatie met een breed aanbod voor alle leeftijden, niveaus en stijlen.

Voor seizoen 2024-2025 zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vakkundige

Docent Gitaar

lichte muziek

6 tot 8 uur per week

Je geeft gitaarles aan kinderen, jongeren en volwassenen, voornamelijk individueel. De meeste leerlingen zijn georiƫnteerd op popmuziek, maar leerlingen zonder duidelijke stijlvoorkeur of met een beginnende interesse in lichte muziek moeten ook bij jou terecht kunnen. Vaardigheid op andere instrumenten (banjo, ukelele, mandoline etc.) is gewenst!

De ideale kandidaat;

  • beschikt over een diploma conservatorium gitaar
  • is beschikbaar op vrijdag
  • heeft ervaring met lesgeven; ervaring in het basisonderwijs is een pre
  • is beschikbaar voor uitvoeringen, projecten en evenementen

Werkzaamheden worden als zelfstandige verricht. Er wordt een overeenkomst van opdracht gesloten tot het einde van het seizoen 2024-2025, met mogelijkheid tot verlenging. Muziekschool Katwijk bevindt zich in een fusietraject met Bibliotheek Katwijk en Volksuniversiteit K&O. De overeenkomst wordt per 1 januari 2025 overgenomen door de nieuwe stichting Planck.

Ben jij die enthousiaste docent die wij zoeken? Wil jij komen werken in ons creatieve en dynamische team? Mail dan voor 19 juni 2024 je motivatie en cv naar Rozemarijn Timmer (directeur) r.timmer@muziekschoolkatwijk.nl.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 26.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.