Muziek- en Dansschool Heiloo: Docent (klein) Koper

De Muziek- en Dansschool Heiloo in Heiloo zoekt een Docent (klein) Koper voor minimaal 2 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 01-07-2024De Muziek- en Dansschool Heiloo ligt midden in het groene Heiloo, op loopafstand van het station. Momenteel wordt de Muziek- en dansschool verbouwd en uitgebouwd tot een podiumkunstenschool. Een organisatie met toekomstmuziek dus en met een rijke historie. De afgelopen 60 jaar hebben hier tienduizenden leerlingen een instrument leren bespelen, gedanst, musicallessen gevolgd, gezongen in een koor of gespeeld in een orkest of ensemble. Belangrijk is dat iedereen hier met plezier (samen) bezig kan zijn. We organiseren voorspeelavonden en evenementen.

De Muziek- en Dansschool Heiloo wordt gedragen door een leuk en enthousiast team. Het gaat bij ons om samen afstemmen en plezier maken. Uitstekende muzieklessen en goed geleid samenspel, koorzang en acteerspel: dat is waar we voor staan en gaan. Het hebben van een eigen podium in het hart van het gebouw werkt daarin ondersteunend. Vanaf september 2024 openen we het verbouwde pand met een fantastisch festival op 14 september 2024. Tegen die tijd hebben we ook een andere naam, logo en website!

Studeer jij koper (en eventueel groot koper) aan het conservatorium of ben je afgestudeerd en vind je het leuk om les te geven en houd je van samenspel? Sluit je aan bij ons team van gepassioneerde docenten en deel je expertise in koperinstrumenten met leerlingen van verschillende leeftijden en niveaus.

Docent (klein) Koper

minimaal 2 uur per week

Wij bieden lessen op maat, maar hechten ook groot belang aan samenspel, samenwerking met (muziek-)verenigingen en muziekprojecten binnen het sociaal domein en de zorg. Benieuwd? Lees dan ons Meerjarenbeleidsplan 2024-2028: Cultuur maken we samen! Zie onze website.

Met wie?
Bij de Muziek- en Dansschool Heiloo werken ongeveer 30 medewerkers. Wil je weten wie? Kijk dan op onze website.

Wat bieden wij?

  • Een werkplek binnen een bevlogen team met een passie voor podiumkunsten
  • Ruimte voor eigen inbreng en ideeën, bijvoorbeeld in een werkgroep
  • Veel aandacht voor samenspel, samenwerking, presentaties en betrekken van alle leeftijden
  • Een werkplek als ZZP’er (dienstverband is in overleg op termijn ook mogelijk).
  • Tijdens schoolvakanties ben je over het algemeen vrij.

Je kunt jouw motivatiebrief en curriculum vitae sturen naar het mailadres info@muziekendansschoolheiloo.nl ter attentie van Claudia Canetoli. Via deze mail kan je ook terecht met vragen over de functie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.