Meervaart: Senior Medewerker Financiële Administratie

Meervaart in Amsterdam zoekt een Senior Medewerker Financiële Administratie voor 28,8 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenMeervaart is hét allround Theater van Amsterdam en cultureel knooppunt waar publiek en makers met uiteenlopende achtergronden, smaakvoorkeuren en ambities met elkaar in contact komen. Het is een instelling die de buurt, de stad en de wijdere wereld met elkaar verbindt. Dit doet Meervaart als podium, als broedkamer van talent, als centrum voor vrijetijdsbesteding, als plek voor sociaal-artistieke projecten en als kenniscentrum voor grootstedelijke podiumkunst. Daarnaast zijn wij evenementenlocatie voor zakelijke evenementen en congressen.

Meervaart is voor het Team Financiën per direct op zoek naar een

Senior Medewerker Financiële Administratie

28,8 tot 36 uur per week | 0,8 tot 1 fte

Als Senior Medewerker Financiële Administratie ben je werkzaam op de afdeling financiën van Meervaart en bied je administratieve / financiële ondersteuning aan het team financiën bestaande uit de Zakelijk Directeur, Coördinator Theateradministratie, Coördinator Financiële Administratie en een Medewerker Financiële Administratie. Daarbij draag je zorg voor de juiste registratie en controle van de financiële administratieve organisatie. Je ondersteunt bij het leveren van de gewenste managementinformatie. Dit samen met je collega’s.

Wij zoeken
Een enthousiaste financieel administratieve duizendpoot die energie krijgt van het werken binnen een creatieve organisatie als Meervaart. Je zorgt samen met je collega’s en onder leiding van de coördinator financiële administratie dat de financiële administratie tip top in orde is, zodat financiële rapportages tijdig en correct beschikbaar zijn voor managementteam, directie en raad van toezicht.
Je ondersteunt bij het bewaken van de liquiditeitspositie van Meervaart en verslaglegging richting subsidiegevers. Daarnaast ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om werkmethoden en procedures binnen de administratieve organisatie te verbeteren, terwijl je je tegelijk bewust bent van de praktijk binnen een bruisend en zeer divers theater. Je bent ervaren of enige tijd klaar met je opleiding en zeer gemotiveerd om verder intern en extern verder te leren.

Functievereisten

 • Hbo-werk- en -denkniveau.
 • Een relevante afgeronde opleiding met bij voorkeur enige jaren werkervaring, bij voorkeur in de gesubsidieerde non-profit sector. Nog niet veel ervaring na de opleiding, maar wel duidelijk gemotiveerd om verder te leren is ook goed.
 • Kennis van werken met Excel, Word en boekhoudprogramma’s.
 • Kennis van administratieve en boekhoudkundige procedures en relevante (fiscale) wetgeving.
 • Kennis van en inzicht in de administratieve processen en inrichting van verschillende afdelingen en van de administratieve organisatie daaromtrent.
 • Must: motivatie om te werken bij Meervaart; pre: kennis van de theatersector.

Specifieke functiekenmerken

 • Zelfstandig werkend.
 • Integriteit bij de verwerking van vertrouwelijke gegevens en informatie.
 • Analytisch sterk.
 • Stressbestendig.
 • Ordelijk, nauwkeurig en efficiënt.
 • Motiverend.
 • Creatief, flexibel en zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Doel van de functie

 • Het verzamelen en vastleggen van de financieel administratieve gegevens in Accountview.
 • Het verzamelen en registreren in Excel van diverse financiële gegevens ten behoeve van doorbelastingen of doorberekeningen aan externen.
 • Het bewaken van de agenda van de financiële administratie in verband met diverse deadlines.
 • Het verzorgen en bewaken van het administratief archief.
 • Het voorbereiden van diverse aangiftes.
 • Het uitvoeren van diverse interne maandelijkse en wekelijkse controles.
 • Het bewaken van de vorderingen op debiteuren.
 • Het voorbereiden van betalingen aan crediteuren.
 • Het verwerken van diverse declaraties.

Wij bieden
Een veelzijdige functie bij een uniek en grootstedelijk Amsterdams theater in stadsdeel Nieuw-West (Osdorp). Beloning in schaal 7 van de cao Sociaal Werk (€ 2910,- tot € 4065,-). Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring plus 17,1% Individueel Keuze Budget (onder andere vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Daarnaast kun je ook zelf voorstellingen of andere activiteiten bijwonen in Meervaart en bouw je loopbaanbudget op, om in te zetten voor persoonlijke leerdoelen of jouw duurzame inzetbaarheid.

Inlichtingen
Voor vragen over de functie neem je contact op met Alistair Benz (coördinator theateradministratie) via abenz@meervaart.nl of via telefoonnummer 020-410 7742.

Aanstelling & procedure
De functie betreft een aanstelling voor 4 of 5 dagen per week (0,8 fte tot 1,0 fte / 28,8 tot 36 uur per week) voor één jaar met mogelijkheid tot uitbreiding, verlenging en doorgroei. Geïnteresseerden worden uitgenodigd een motivatie(brief) en cv op te sturen naar secretariaat@meervaart.nl.

Solliciteren kan zolang de functie vacant is. Zodra wij een geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de sollicitatieprocedure.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.