Max van den Burg: Reizend Theatertechnicus

Max van den Burg zoekt een Reizend Theatertechnicus voor 45 voorstellingen per seizoen | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenMax van den Burg maakt dynamische en muzikale one man cabaretshows, waar humor, interactie en theatraliteit altijd voorop staan.

Per 10 oktober 2024 gezocht:

Reizend Theatertechnicus

45 voorstellingen per seizoen

Met genoeg ervaring in de Nederlandse theaters, of de ambitie om ze te leren kennen, verzorg jij het licht en geluid, bij de dynamische one man shows van Max, waar je altijd wat te doen hebt. Je bent cue-vast, hebt gevoel voor theater, humor en scene’s, en beheerst jouw eigen lichttafel, of die van het theater perfect. Ook zorg je dat het geluid altijd op en top is. Je werkt met Q-Lab, zodat je altijd op het juiste moment dat extraatje kan geven met licht en geluid, dat Max nodig heeft op het podium. Je bent in bezit van een grotere auto, of bus, om apparatuur en eventueel een klein decortje mee te nemen. Je bent flexibel, maar toch perfectionistisch en opgewekt van aard.

Stuur een mail naar maxvandenburg@gmail.com en geef aan wat je ervaring is, hoe jouw beschikbaar in seizoen 24/25 eruit ziet, en waarom je het leuk lijkt dit te doen. Je krijgt zsm de speellijst toegestuurd om te zien, hoe jouw beschikbaarheid is ten opzichte van de speellijst. Ook hoor ik graag je dagprijs, reiskostenvergoeding en andere bijkomende kosten voor een duidelijk beeld.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.