Kunstwerk!: Front Office Medewerker

Kunstwerk! in Westervoort zoekt een Front Office Medewerker voor 16,5 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 19-06-2024Kunstwerk! is de culturele voorziening in de Liemers, een multifunctionele organisatie bestaande uit een theater, muziekschool, bibliotheek, museum, volwasseneneducatie en Natuur- en Milieu Educatie. Onze organisatie bouwt mee aan een creatieve samenleving in de Liemers door de inwoners op gastvrije, prikkelende en verbindende wijze het brede spectrum van taal, kunst, cultuur en natuur te laten beleven. Kunstwerk! wordt gesubsidieerd door de gemeenten Duiven, Montferland, Westervoort en Zevenaar.

Wij zoeken voor de bibliotheek in Westervoort per direct

Front Office Medewerker

16,5 uur per week

Vanwege uitbreiding van de openingstijden zijn wij voor onze bibliotheekvestiging in Westervoort op zoek naar een Front Office (FO) Medewerker. Naast de taken in de Frontoffice ondersteun je bij het opzetten en uitvoeren van programmering en ben je hét gezicht van de bibliotheek in Westervoort. Je bent enthousiast en straalt passie uit. Je weet als geen ander hoe je het gesprek met de klant aangaat, maar je bent ook in staat om op positieve wijze je team van vrijwilligers aan te sturen.

Dit ga je doen

 • Je bent zichtbaar voor de klant.
 • Je bent verantwoordelijk voor een uitnodigende en representatieve uitstraling van de bibliotheek.
 • Je ondersteunt jouw collega met enige regelmaat bij activiteiten (gemiddeld 6 uur per week).
 • Je bent 10,5 uur per week tijdens openingstijden aan het werk in de bibliotheek (en om de week op zaterdag).

Dit vragen wij

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau. Je bent bereid je verder als bibliotheekmedewerker te ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen.
 • Je bent: empathisch, leergierig en positief ingesteld.
 • Vriendelijkheid en gastvrijheid vind je vanzelfsprekend en je streeft er altijd naar om de bezoeker te verrassen door net dat stukje extra te bieden.
 • Je hebt een BHV diploma of bent bereid deze te halen.

Wat bieden we je?
Wij bieden je een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving tegen een salaris in schaal 6 conform de cao Openbare Bibliotheken (maximaal € 3.114,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Je neemt deel aan het Pensioenfonds Openbare Bibliotheken. Het betreft in aanvang een functie voor een jaar met als doel een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Verdere voordeeltjes

 • Gratis voorstelling in Het Musiater.
 • Gratis jaarabonnement bibliotheek.
 • Gratis toegang Liemers Museum.

Word jij onze nieuwe Front Office Medewerker?
Herken jij je in het gevraagde profiel, ben je enthousiast geworden en wil je meebouwen aan een toekomstbestendige Bibliotheek? Solliciteer dan vóór 19 juni 2024 door een e-mail te sturen aan Dorien Rutten (d.rutten@liemerskunstwerk.nl). Voor inhoudelijke vragen over de functie staat Lilian Scholts je graag te woord. Ze is bereikbaar via telefoonnummer 06-51153729 of per e-mail l.scholts@liemerskunstwerk.nl. De gesprekken vinden plaats in week 26.

We streven ernaar dat ons team een afspiegeling is van de samenleving waarvoor we werken. Verschillen zien we als een verrijking die ons helpt onze doelen te bereiken. We zetten ons in voor diversiteit binnen onze teams en streven naar een inclusieve omgeving voor iedereen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.