Kunstbende: Stagiair

Kunstbende in Amsterdam zoekt diverse Stagiairs voor ongeveer 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 14-07-2024Kunstbende biedt jongeren van 13 t/m 19 jaar uit heel Nederland een podium. Jongeren kunnen workshops en coaching volgen in 9 categorieën: Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Als ze er klaar voor zijn kunnen ze het podium op en meedoen aan een voorronde in buurt. De winnaars van de voorrondes stromen door naar de finale tijdens het Kunstbende Young Creators festival.

We zijn nog op zoek naar

Stagiairs

Social Media & Vormgeving | Communicatie & Werving

Ongeveer 32 uur per week

Ben jij 3de of 4de-jaars student (bijvoorbeeld Creative Business, Social Work, Communicatie, Media Vormgeving of iets dergelijks)?

  • Met een creatieve geest.
  • Die houdt van organiseren / produceren.
  • Graag met / voor jongeren werkt.
  • Die communicatief is en het leuk vindt in contact te zijn met veel verschillende mensen.

Wellicht is een van deze stages dan wel iets voor jou!

Social Media & Vormgeving
Je bent (mede)verantwoordelijk voor de promotie van de voorrondes en finale van Kustbende via de website, social media (Instagram en Tiktok). Daarnaast maak je content voor social media.

Communicatie & Werving
Je ondersteunt in de productie van verschillende Kunstbende evenementen en bent het eerste aanspreekpunt voor alle deelnemers. Je bedenkt en organiseert wervingsacties. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de Kunstbende Jongerenraad.

Een uitgebreide functieomschrijving vind je door op één van bovenstaande kopjes te klikken.

Wat bieden wij?
Een uitdagende stage binnen een team met een informele werksfeer op ons kantoor in de Q-Factory in Amsterdam. Er is een stagevergoeding beschikbaar van € 200,- netto per maand bij een stage van 32 uur per week.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Stuur je motivatie voor 14 juli 2024 (per mail / video / podcast / hoe jij zelf wil) naar hallo@kunstbende.nl met in de onderwerpregel de vacature waarop je wilt reageren.

Iedereen is welkom bij Kunstbende en krijgt een gelijke kans. Kunstbende streeft naar een team waar zoveel mogelijk verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven samenkomen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.