Koninklijk Theater Carré: Theatersupervisor

Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zoekt een Theatersupervisor voor 12 tot 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: 30-06-2024Koninklijk Theater Carré is volgens velen het mooiste theater van Nederland. Het theater is bekend om haar brede programmering van nationale en internationale theaterproducties van het hoogste niveau. Met alle denkbare theatergenres, van circus tot cabaret en van popconcert tot opera, biedt Carré een unieke theaterervaring voor iedereen. Al meer dan 136 jaar vinden jaarlijks 400.000 bezoekers hun weg naar het bekende theater aan de Amstel om de magie van Carré te ervaren. In Carré is iedereen van harte welkom wie je ook bent, waar je ook vandaan komt. Dat geldt niet alleen voor onze bezoekers, maar ook voor onze (toekomstige) medewerkers.

Wij zoeken voor de operationele afdeling een

Theatersupervisor

12 tot 16 uur per week

Wat ga je doen? 
Als theatersupervisor ben je verantwoordelijk voor de directe aansturing van de theatermedewerkers tijdens voorstellingen en evenementen in Carré. Je bent verantwoordelijk voor een goede en vlotte afhandeling van eventuele klachten en/of (kleine) calamiteiten en je bent het eerste aanspreekpunt van de bedrijfsleider van de avond. Jouw belangrijkste taak is het gastvrij ontvangen, doorverwijzen en verder helpen van onze bezoekers en dat elke avond weer met een stralende (theater)glimlach.

Vereisten

 • Je bent klant- en servicegericht, je krijgt energie van het helpen van bezoekers.
  Gastvrijheid is jouw tweede natuur en je hebt een dienstverlenende instelling.
 • Je hebt leidinggevende en organisatorische kwaliteiten.
 • Je hebt ervaring in het werken in de horeca.
 • Je vindt het niet erg om in de avonden, in het weekend en op zon- en feestdagen te werken.
 • Je spreekt en schrijft Nederlands en je spreekt Engels.
 • Je woont in of rondom Amsterdam en je bent niet afhankelijk van het ov om thuis te komen.
 • Je bent minimaal 3 diensten per week beschikbaar.

Wat staat er op je cv
Je hebt aantoonbare ervaring in deze of soortgelijke hospitality-functie. Je hebt affiniteit met theater en de culturele sector.

Wat bieden wij jou? 

 • Een toffe werkplek in het mooiste theater van Amsterdam.
 • Werkkleding volgens het kledingprotocol van Carré .
 • Werktijden tussen 17.00 – 23.00 uur.
 • Werken tijdens de mooiste voorstellingen en evenementen.
 • Salaris conform de Horeca-cao, functieschaal 6.
 • Uitbetaling van 8% vakantiegeld en 10,64% verlofdagen.
 • Trainingen waarmee je jouw talenten nog verder kunt ontwikkelen.
 • Mogelijkheid om via personeelsaanbiedingen voorstellingen in Carré te kunnen zien .

Interesse? 
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en snel beschikbaar? Solliciteer snel en eenvoudig op de vacature via de solliciteerbutton. Voor vragen kun je terecht bij onze collega’s.

Diversiteit & inclusie
Niemand is hetzelfde. Iedereen heeft zijn eigen talenten. Koninklijk Theater Carré streeft ernaar om een organisatie te zijn met een diverse samenstelling van collega’s, waarin iedereen zich welkom en veilig voelt. Waar iedereen zichzelf kan zijn en alle ruimte en waardering krijgen om talenten in te zetten en op hun manier bij te dragen aan het theater.

Carré is actief op zoek naar collega’s met verschillende culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Wij roepen alle mogelijke nieuwe collega’s vooral op om te reageren op de openstaande vacatures. We onderstrepen de Code Inclusie & Diversiteit in culturele sector.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.