Kids Xpress: Creatieve Pedagogisch Medewerker (BSO)

Kids Xpress in Vleuten zoekt een Creatieve Pedagogisch Medewerker (BSO) voor 16 tot 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 27-07-2024Kids Xpress is een initiatief dat ooit begonnen is als musicalgroep voor kinderen en jongeren. Vanuit ons enthousiasme hebben wij het bedrijf opgezet en het bleek al snel een groot succes te zijn. De groep werd steeds groter en het plezier dat we hadden in het werk groeide met de dag. Naast het enthousiasme van zowel ouders als kinderen zagen wij dat onze lessen zijn vruchten begonnen af te werpen; De kinderen groeiden in zelfvertrouwen, sociale omgang en uiteraard in het acteren voor een grote groep mensen.

De band die we opbouwden met zowel de ouders als met de kids groeide uit naar het verlangen om de kids elke dag te kunnen zien. Met een compleet eigen visie op kinderopvang hebben we de sprong gewaagd om een eigen opvang te starten waar we musicals en nog vele andere projecten zouden realiseren. We bevinden ons in Vleuten in een witte villa met een charme die doet denken aan Villa Kakelbont! Met een atelier en een spiegelruimte hebben we een mooie locatie voor alle mooie creatieve projecten!

Kids Xpress zoekt een creatieveling om ons BSO-team te versterken!

Creatieve Pedagogisch Medewerker (BSO)

16-20 uur per week

Wij zijn een kleinschalige buitenschoolse opvang in Vleuten waar het plezier van kinderen bovenaan staat. We ondernemen allerlei leuke activiteiten en uitstapjes en we zijn op zoek naar iemand die ons team komt versterken.

Bedenk het zo gek en wij zorgen dat het gebeurd, dit is hoe wij draaien bij ons op de opvang. Geen strakke regimes, maar plezier is het aller belangrijkste. We zoeken dan ook iemand die enthousiast is in het werken met kids van 4 t/m 12 jaar en het liefste iemand met een creatieve opleidingsachtergrond.

Ben jij ondernemend, creatief en werk je graag binnen een leuk team van vaste collega’s dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij:

  • 16-20 uur gemiddelde (middagen in de schoolweken en hele dagen in de vakantieweken)
  • Vast en hecht BSO team van gedreven en enthousiaste collega’s
  • Salaris conform cao kinderopvang schaal 6 (trede afhankelijk van je ervaring)
  • Pensioenopbouw
  • Eindejaarsuitkering
  • Vakantiegeld

Wat vragen wij van jou:

  • Je bent in het bezit van een diploma die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang, het liefste in combinatie met een creatieve opleiding/inslag
  • Je bent creatief, ondernemend en lekker gek
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Soort dienstverband: Parttime

Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf bij ons werken, mail dan snel naar info@kids-xpress.nl tab Jessica de Graaf. Hopelijk zien we elkaar snel!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.