Kees de Boekhouder: Client Relations Executive

Kees de Boekhouder in Amsterdam zoekt een Client Relations Executive voor 24 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenKees de Boekhouder bestaat uit een team boekhouders, marketeers, een IT- & HR-afdeling. Samen werken we vanuit verschillende locaties in Nederland om creatieve en culturele ondernemers en hun business te ondersteunen. Dit doen we vanuit ons HQ in het centrum van Amsterdam, een kantoor in Rotterdam met uitzicht over de hele stad en een pittoresk pand aan de Oudegracht in Utrecht. We streven er altijd naar de beste te zijn in wat we doen. Binnen ons team werk je nauw samen met je collega’s, maar kent ieder zijn of haar verantwoordelijkheid. De sfeer op kantoor vinden we belangrijk en is ontspannen. We sluiten twee kwartalen af met een kwartaalborrel op onze kantoren en twee keer per jaar hebben we een groot staff event.

Ben jij het gezicht en de stem van het bedrijf Kees de Boekhouder?

Client Relations Executive

24 tot 40 uur per week

Jouw rol
Als Client Relations Executive bij Kees de Boekhouder ben jij het gezicht en de stem van het bedrijf. Je communiceert gemakkelijk met klanten (via telefoon en mail) en beantwoordt hun vragen. Op de momenten dat je hen niet direct kunt helpen zorg je dat ze in contact komen met hun boekhouder om zo antwoord op hun vragen te krijgen. Klantbeleving is voor jou alles! In deze rol heb je dus een centrale positie tussen klanten en boekhouders. Je vervult daarmee een cruciale rol in onze dienstverlening.

In een maand tijd word je opgeleid tot Client Relations Executive en maak je je de basale kennis van het boekhouden eigen.

  • Telefonische communicatie: Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van telefoongesprekken namens de boekhouders. Je beoordeelt de aard van de vragen en beslist of je deze zelf kunt afhandelen of dat doorverwijzing naar een boekhouder nodig is. Indien nodig plan je telefonische afspraken in met een boekhouder. Na afloop van elk gesprek verwerk je de ontvangen informatie op de juiste wijze;
  • E-mailbeheer: Aan het begin van elke werkdag sorteer je binnengekomen e-mails voor de boekhouders. Mails met algemene vragen en die je zelf kunt behandelen beantwoord je op een correcte manier binnen 24 uur. De overige e-mails stuur je door naar de boekhouders. Je zorgt dat relevante informatie uit de ontvangen mails op de juiste plaats wordt opgeslagen.

Over jou
Je bent een dynamische en gedreven professional die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je hebt een klantgerichte instelling, het vermogen om effectief te multitasken, prioriteiten te stellen en overzicht te houden. Je bent geduldig, enthousiast en zorgt ervoor dat je de klant altijd op de juiste manier verder helpt met effectieve probleemoplossingen. Je werkt nauwkeurig en met aandacht voor details om de kwaliteit van het werk te waarborgen. Ook heb je ervaring in een soortgelijke functie.

What’s in it for you?

  • Een functie van 24 tot 40 uur per week;
  • Tijd en budget om jezelf te ontwikkelen;
  • Een goed verzorgde kantoorlunch;
  • Ontspannen werksfeer;
  • Wekelijkse sportles bij een sportschool in de buurt en een yogalesje op kantoor zelf;
  • Per twee kwartalen hebben we een borrel en twee keer per jaar een uitje/evenement met je collega’s;
  • Meerdere gezellige kantoorhonden;
  • Fijn salaris. Range tussen €2500 en €2800, afhankelijk van je ervaring en o.b.v. een 40-urige werkweek.

Sounds good? Solliciteer!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.