Introdans: Administratief Medewerker

Introdans in Arnhem zoekt een Administratief Medewerker voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 17-06-2024Al meer dan 50 jaar enthousiasmeert het Arnhemse dansgezelschap Introdans zo veel mogelijk mensen voor de danskunst: met hart, ziel en heel veel vakmanschap. Met een internationaal toonaangevend dansrepertoire door inspirerende danskunstenaars, waarmee zowel een volwassen als een jong publiek wordt bediend. Waardevol danserfgoed zetten we naast vernieuwende creaties. Eigentijdse stijlen voor een brede smaak en een groot publiek. We spelen door het hele land én internationaal, met Arnhem als vaste uitvalsbasis. We bereiken een groot en zo divers mogelijk publiek en hebben daarin stevige ambities. Slim samenwerken, verbinden en delen zijn ons credo. Vanuit de kunst verbinden we mensen met hun verbeeldingsvermogen en eigen danskracht. Inclusief, want iedereen kan dansen. Introdans beweegt je!

Introdans zoekt een

Administratief Medewerker

32 uur per week (0,8 fte)

In deze functie voer je ondersteunende werkzaamheden uit voor de afdeling Financiële en Personele Administratie. De afdeling bestaat uit een manager Financiële/Personele zaken en een medewerker financiële/personele administratie.
Naast het persoonlijk contact met collega’s verwerk je medewerkersgegevens en ondersteun je werving- en selectieactiviteiten. Daarnaast verwerk je inkomende facturen, bereidt betalingen voor en stelt btw-aangiften en facturen op.

Wat ga jij doen?

  • Facturatie en financiële administratie.
  • Verrichten van betalingen en debiteurenbeheer.
  • Contracten opstellen.
  • Ziekteverzuimadministratie en personeelsdossiers.

Wie ben jij?

  • Je bent een administratieve duizendpoot en werkt nauwkeurig en planmatig.
  • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau, affiniteit met podiumkunsten en minimaal drie jaar relevante ervaring.
  • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent in staat om meerdere ballen tegelijk in de lucht houden waarbij je deadlines niet uit het oog verliest.

Diversiteit en inclusie
Introdans onderschrijft de Code Diversiteit en Inclusie en wil als organisatie een afspiegeling van de maatschappij zijn. Onze deuren en vacatures staan nadrukkelijk open voor iedereen. We geloven dat een veelheid aan perspectieven bijdraagt aan nieuwsgierigheid, creativiteit en maatschappelijk bewustzijn.

Wij bieden
Een mooie en dynamische functie waarin je kunt groeien en ontwikkelen binnen een inspirerende culturele organisatie en een gezellig team. Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering, eigen laptop, een ontwikkelbudget, 27 vakantiedagen en 12 ATV-dagen.

Het salaris is conform de cao Toneel en Dans, schaal V, dienstverband van 32 uur per week. We bieden een contract voor één jaar, met uitzicht op verlenging.

Word jij onze Administratief Medewerker?
Heb je interesse in de functie? Graag ontvangen we je cv en motivatie vóór 17 juni 2024 via vacatures@introdans.nl.

Inlichtingen
Bij vragen, neem contact op met manager Dory Jansen, per mail of via of 026-3512111.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.