Internationaal Theater Amsterdam: Lid Raad van Toezicht / Auditcommissie

Internationaal Theater Amsterdam in Amsterdam zoekt Leden Raad van Toezicht / Auditcommissie | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: 30-05-2024Artistiek innovatief, meerstemmig en maatschappelijk. Internationaal Theater Amsterdam (ITA) produceert én programmeert grensverleggende theater- en dansvoorstellingen uit binnen- en buitenland. Jaarlijks produceert ITA, met artistiek directeur Eline Arbo aan het roer, vier tot vijf nieuwe voorstellingen en worden succesvolle voorstellingen uit het repertoire hernomen. Wij verwelkomen ieder jaar zo’n 300.000 bezoekers in onze monumentale schouwburg aan het Leidseplein.

Wij werken met veel plezier met getalenteerde, betrokken en openhartige medewerkers die graag werken in een veranderende, creatieve omgeving. Daarbij willen wij een diverse en inclusieve organisatie zijn, een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen.

Vanwege het vertrek van één van de leden en het verstrijken van de termijn van de voorzitter van de auditcommissie, is ITA op zoek naar Leden Raad van Toezicht/Auditcommissie

Lid Raad van Toezicht / Auditcommissie

 

Profiel

  • Belangstelling voor podiumkunsten in het bijzonder en voor kunst en cultuur in het algemeen.
  • Bestuurlijke en toezichthoudende ervaring.
  • Aantoonbare financiële achtergrond en/of bedrijfskundige expertise.
  • Uitgebreide ervaring met en visie op strategische en organisatorische thema’s.
  • Bereidheid om een ambassadeursrol te spelen voor de stichting door het eigen netwerk te betrekken.

Geïnteresseerd?
Stuur je motivatie en cv uiterlijk 30 mei 2024 via onderstaande sollicitatiebutton

Inlichtingen Voor vragen kun je een e-mail sturen.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.