INBO: Junior Ontwerper

INBO in Amsterdam zoekt een Junior Ontwerper voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenWij zijn INBO, een bureau voor (interieur)architectuur, bouwkunde en strategie. Met meer dan 150 creatieve medewerkers maken wij in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken wij ruimte voor mensen.

Ben jij een creatieve geest met een passie voor ruimtelijk ontwerp en grafisch design? Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Junior Ontwerper

32 tot 40 uur per week

Je komt te werken in ons nieuwe team Buurtmakers; een team van ontwerpers en adviseurs die werken aan visies en strategieën in de ruimtelijke ontwikkeling. Wij doen onderzoek en ontwikkelen concepten en plannen voor veerkrachtige corporatiewijken, gemixte centrumbuurten en bijzondere transformatiegebieden van de toekomst. Dit doen wij altijd samen met de eindgebruiker: de bewoners, bezoekers en gebruikers van een gebied. Samen maken wij de Buurt.

Wat doe je?
Je werkt samen met je collega’s van team Buurtmakers aan ruimtelijke concepten en strategieën en vertaalt ze naar beeldende verhalen. Je werkt op het snijvlak van ontwerp en grafisch design. Zo werk je bijvoorbeeld mee aan een ruimtelijk kader voor een schoolgebouw, een transformatiestrategie voor een winkelcentrum of een herstructurering van een naoorlogse woonwijk en vertaal je deze ontwerpen en strategieën naar posters, brochures en kaarten om het gesprek met opdrachtgevers en eindgebruikers aan te gaan. Hiervoor bedenk en ontwikkel je originele oplossingen en maak je creatieve communicatie-uitingen.

Wie ben je en wat neem je mee?

  • Onderscheidend talent in programma’s zoals Adobe Illustrator en Indesign. Bonuspunten als je ook je weg weet in Rhino, GIS en Sketchup.
  • Je bent net afgestuurd of werkt enkele jaren met een diploma op zak van een gerenommeerde ontwerpopleiding, zoals architectuur, stedenbouw, spatial design of grafisch ontwerp. We zoeken nieuwsgierige ontwerpers met vaardigheden en talent voor grafisch design. Dit zien wij graag terug in jouw portfolio.
  • Je hebt een passie voor stedelijke ontwikkeling vanuit het perspectief van de eindgebruiker.
  • Je duikt graag in de wereld van de mensen en plekken waarvoor wij ontwerpen maken.
  • Storytelling spreekt jou aan: je wordt enthousiast van ruimtelijke concepten en strategieën te vertalen in sprekende verhalen.

Wat bieden we je?
Een functie voor 32 tot 40 uur per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen, maar in een creatief en dynamisch team van ontwerpers en adviseurs, met een achtergrond in architectuur, stedenbouw, psychologie, sociale geografie en planologie. Onze vestiging in Amsterdam is je vaste uitvalsbasis en wij werken conform de cao voor architectenbureaus.

Bij INBO krijg je de ruimte, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar je goed in bent. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling, bijvoorbeeld via onze INBOacademie. Even belangrijk is dat wij binnen INBO leren van elkaar (INBOcafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen.

Ben je enthousiast?
Dan zijn wij heel benieuwd wie jij bent. Stel jezelf aan ons voor en laat zien waarom jij de juiste persoon bent voor deze functie. Dit kan door middel van een portfolio maar mag ook op een andere manier die bij jou past. Stuur dit naar werkenbij@inbo.com.

Eerst nog wat vragen over de functie? Neem contact op met Jenny Kattenburg via 06 55 11 28 22. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.