Hogeschool der Kunsten Den Haag: Medewerker Onderwijs Logistiek

De Hogeschool der Kunsten Den Haag in Den Haag zoekt een Medewerker Onderwijs Logistiek voor 0,5 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 02-06-2024Het Koninklijk Conservatorium (KC) en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) vormen samen de Hogeschool der Kunsten Den Haag. De Hogeschool biedt een breed scala aan kunstopleidingen aan circa 1800 studenten. Daarnaast verzorgen we vooropleidingen aan jonge leerlingen in combinatie met primair en voortgezet onderwijs. In samenwerking met de Universiteit Leiden is de Academie der Kunsten opgericht, waar minorprogramma’s, masteropleidingen en doctoraatstrajecten worden gegeven. De Hogeschool is gevestigd op twee locaties in het centrum van Den Haag.

Studeren aan het Koninklijk Conservatorium betekent studeren aan het oudste conservatorium van Nederland, waar experiment en vernieuwing hand in hand gaan met traditie en ambacht. Een inspirerende leeromgeving waar internationale topmusici en topdansers lesgeven. Ons onderwijs en onderzoek gaat over scheppen, herscheppen en presenteren. Dat gebeurt in huis en daarbuiten, samen met andere organisaties, instellingen en vakgenoten in binnen- en buitenland. De leeromgeving en de professionele muziek- en danspraktijk lopen voortdurend in elkaar over. De opleidingen zijn gebaseerd op een sterke driepoot van onderwijs, onderzoek en productie. Deze elementen vormen het DNA van ons instituut. Begin 2022 is het Koninklijk Conservatorium verhuisd naar haar nieuwe prachtige ‘thuis’ genaamd Amare in het centrum van Den Haag. Daar delen we de faciliteiten met het Residentie Orkest en het Nederlands Dans Theater.  Sinds 2024 is de Hogeschool onderdeel van de European Universities Alliance IN.TUNE – Innovative Universities in Music & Arts in Europe (www.intune-alliance.eu).

Als team Onderwijs Logistiek zijn we verantwoordelijk voor de ondersteuning van het onderwijs binnen het Koninklijk Conservatorium. Het Logistics Service Centre bestaat uit de teams EWP, Theater Techniek, Huisvesting, producties, Public services en Onderwijs Logistiek.

Voor de versterking van onze afdeling Logistics Service Centre van het Koninklijk Conservatorium zijn wij op zoek naar een

Medewerker Onderwijs Logistiek

Vacaturenummer: 24-024
0,5 fte

Wat ga je doen?

 • Je bent samen met je collega’s de spil in het faciliteren van het onderwijs en de projecten die de school aanbiedt;
 • Je staat collega’s, studenten en andere stakeholders klantvriendelijk te woord en overlegt met hen over uit te voeren projecten;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de interne en externe instrumententransporten, het klaarzetten en opruimen van (orkest)-opstellingen en het begeleiden van (eind) presentaties;
 • Je verzorgt samen met je teamleden en de teamleider de voorbereiding en uitvoering van de dagelijkse Onderwijs Logistieke dienstverlening;
 • Je denkt mee over de planning en afspraken van Onderwijs Logistiek.

Jouw profiel

 • Opleiding en ervaring in de logistieke branche is een pre.
 • Je hebt technische kennis en hebt bij voorkeur ervaring met het maken van orkestopstellingen en vervoeren van kwetsbare instrumenten.
 • Je hebt een proactieve houding en werkt graag in teamverband.
 • Je bent daarnaast klantvriendelijk, flexibel, weet prioriteiten te stellen en laat je niet snel van de wijs brengen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en bent in het bezit van een B-rijbewijs. Je vindt het geen probleem om transporten te verzorgen naar externe locaties.
 • Je beschikt over kennis van veiligheidsvoorschriften en relevante wet- en regelgeving en beschikt over een BHV-certificaat of bent bereid om deze te behalen.
 • Je bent bereid tot werken in de weekenden en in de avonduren (indien nodig) en hebt er geen bezwaar tegen om vakanties op te nemen gedurende de schoolvakanties.
 • De werktijden en -dagen, die een wisselend karakter kunnen hebben, worden in overleg ingepland.

Wat bieden we jou?
Een veelzijdige functie in een team met ruimte voor eigen inbreng en volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. De functie wordt gewaardeerd in schaal 6 van de cao-hbo. Het betreft een structurele functie, waarbij gestart wordt met een jaarcontract. De cao-hbo kent een ruime verlofregeling, 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Ook kun je tegen gunstige voorwaarden deelnemen aan een ziektekostenverzekering en/of een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Interesse?
Voor meer informatie over de functie kun je per mail contact opnemen met Paul Florin, Teamleider Onderwijs Logistiek.

Sollicitaties, vergezeld van een curriculum vitae en motivatiebrief ontvangen we graag uiterlijk 2 juni 2024 via werving@hdkdenhaag.nl onder vermelding van vacaturenummer 24-024.

Binnen de Hogeschool der Kunsten werken we aan een gemeenschap waarbij diversiteit en inclusie als uitgangspunt gelden. We willen dat binnen onze Hogeschool het unieke van elk individu wordt (h)erkend en verwelkomd. We nodigen je daarom van harte uit om te solliciteren en zijn benieuwd naar wie jij bent.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs, het delen van de vacature natuurlijk wel.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.