Forum Groningen: Manager Partnerships & Fondsen

Forum Groningen in Groningen zoekt een Manager Partnerships & Fondsen voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 02-06-2024Kom jij werken in het Forum, de bruisende huiskamer van de stad Groningen? Zeven dagen per week de plek om weg te dromen bij een film, mee te denken bij een talkshow, een expositie te bezoeken, je laptop open te klappen, een boek te lenen of lezen, een cursus te volgen, te eten of een kop koffie te drinken. Bij Forum Groningen ontvangen we jaarlijks meer dan 2,4 miljoen bezoekers en worden meer dan 9.000 grote en kleine activiteiten georganiseerd.

Het Forum staat met een breed programma stil bij de wereld van nu en de mogelijkheden van morgen. Er komen zeven pijlers samen: bibliotheek, basisvaardigheden, jeugd & educatie, actualiteit & samenleving, film, exposities en Storyworld. Daarnaast organiseert het onderdeel Forum Events zakelijke eve-nementen en andere commerciële activiteiten. Ons doel is om bezoekers en publiek nieuwsgierig te maken, te informeren, inspireren en verrassen. Op een manier waarop zoveel mogelijk mensen kunnen aanhaken en meedoen of geïnspireerd raken om meer te doen.

Forum Groningen is een levendige en veelzijdige culturele organisatie waar activiteiten voor alle leeftij-den plaatsvinden. De medewerkers zijn verantwoordelijk voor de gastvrijheid en het brede programma-aanbod van het Forum aan de Nieuwe Markt en de acht Forumbibliotheken in de gemeente Groningen. We zijn een organisatie met 150 medewerkers en 150 vrijwilligers met een mix van jong en oud en met een informele werksfeer.

Voor ons team Fondsen, Sponsoring & Zakelijk zijn we op zoek naar een:

Manager Partnerships & Fondsen

32 tot 36 uur per week

Wij zoeken een collega die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen, werven en onderhouden van part-nerships en fondsen. Hiermee speel je een essentiële rol om de missie van Forum Groningen verder vorm te geven. Je schrijft vlot en overtuigend fondsaanvragen en verantwoordingen en je communiceert makkelijk en effectief met sponsors, fondsen en subsidieverstrekkers. Daarnaast ben je mede-verantwoordelijk om de business clubs en vergelijkbare initiatieven verder vorm te geven.

Je adviseert over en ontwikkelt beleid op het gebied van relatie- en fondsenwerving en je zorgt voor de uitvoering en implementatie daarvan. Je bent initiatiefrijk, ziet kansen en pakt deze samen met collega’s op.

Kortom, jij bent:

  • een energieke netwerker die waar nodig initiatief neemt, niet afwacht en uitstekend in staat is relaties op te bouwen en te onderhouden;
  • aantoonbaar succesvol in het werven van gelden bij private en publieke partijen;
  • proactief, resultaatgericht en vasthoudend;
  • communicatief, zowel mondeling als schriftelijk, vaardig en schakelt makkelijk als de situatie daar om vraagt
  • Iemand met een goed gevoel voor humor, want daarvan zijn er nooit te veel.

Wij vragen:

  • affiniteit met de missie van Forum Groningen en de zeven pijlers onder onze activiteiten;
  • een aantal jaren ervaring in relatiebeheer, fondsenwerving of een vergelijkbare functie;
  • een hbo/wo werk- en denkniveau.

Wij bieden
Een aanstelling voor 32 uur per week (eventueel 36 uur per week in overleg), in eerste instantie voor de duur van één jaar, die bij wederzijdse tevredenheid zal worden verlengd. De functie is ingedeeld in schaal 9 van de cao Openbare Bibliotheken, functieprofiel Ontwikkeladviseur IV (tussen € 3.484 en € 4.451 op basis van 36 uur per week).

Je komt te werken tussen enthousiaste mensen in een levendige werkomgeving met het mooiste uitzicht over de stad. We vinden het belangrijk dat je je persoonlijk ontwikkelt en faciliteren hier ook in. Als Forum-medewerker profiteer je daarnaast van de faciliteiten die we te bieden hebben, zoals onder meer gratis naar de film, toegang tot alle exposities en een gratis bibliotheeklidmaatschap.

Informatie Wil je meer weten over de vacature dan kun je mailen met Dirk Nijdam, Algemeen directeur via d.nij-dam@forum.nl.

Reageren
Wil je solliciteren, stuur dan uiterlijk 2 juni 2024 je motivatiebrief voorzien van cv via de Solliciteren-button.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.