DONS Opvang: Kunstvakdocent (invaller)

DONS Opvang in Amsterdam en Bussum zoekt een Kunstvakdocent (invaller) voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenZodra de laatste schoolbel gaat, toveren wij de school om tot een bijzondere plek waar kinderen zich kunnen verliezen in hun fantasie, energie en expressie. Onder begeleiding van een bevlogen team kunnen ze vrij ravotten en spelen, maar ook meedoen aan allerlei leuke en leerzame activiteiten rondom theater, muziek, beeldende vorming, dans en sport. Bij DONS werken onze kunstvakdocenten vaak samen, waardoor verschillende kunstvormen worden gecombineerd. Wij geloven al 15 jaar in de verbindende kracht van expressie en laten kinderen met een open blik naar zichzelf en de wereld kijken.

Omdat DONS altijd groeit, zijn we op zoek naar enthousiaste creatievelingen met een warm hart en een sterke drive. Voel jij de wens om je creatief verder te ontwikkelen als docent en heb je zin in een energieke samenwerking binnen een hecht team? Laten we elkaar dan ontmoeten!

Zoek jij een plek waar je al je creatieve energie kwijt kan en ben je op zoek naar flexibiliteit in je werk. Laat jij je graag onderdompelen in het enthousiasme van kinderen en breng jij met liefde je passie voor kunst aan anderen over? Sluit je aan bij een divers team vol talent, met tal van mogelijkheden.

Kunstvakdocent (invaller)

aantal uur in overleg

Wat wij vragen

 • Afgeronde opleiding tot: kunstvakdocent (theater, muziek, dans, beeldend), bewegingsdocent, leraar basisonderwijs met een passie voor kunstonderwijs, hbo pedagogiek of vaktherapie.
 • Affiniteit met het geven van creatieve lessen aan kinderen in de basisschoolleeftijd.
 • Een flinke dosis enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je krijgt energie van kinderen.
 • Kan werken in teamverband met verschillende disciplines.
 • Kan goed improviseren en bent creatief inspirerend.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat wij bieden

 • Een hecht, getalenteerd en inspirerend team dat samenwerkt in verschillende disciplines.
 • Veel flexibiliteit om te werken naast je andere projecten.
 • Mogelijkheid om lange dagen te werken in de zomer- en andere schoolvakanties.
 • Als invaller kun je aan de slag als zzp’er.

Ben jij enthousiast en wil je solliciteren? Klik dan op de knop hieronder.

Voor eventuele vragen of verdere informatie kun je contact opnemen via personeel@donsopvang.nl. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, een sms sturen, of ons bellen op 06-288 388 46. Of neem een kijkje op onze website voor meer inzicht in wie we zijn en wat we doen.

We kijken uit naar je reactie! Tot snel!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.