DELVA: Medewerker Projectondersteuner

DELVA Landscape Architecture Urbanism in Amsterdam zoekt een Medewerker Projectondersteuner voor 24 tot 28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenDELVA is een toonaangevend bureau voor landschapsontwerp en stedenbouw. We zijn overtuigd van de kracht van ons vak: werken met de systematiek van de natuur om de ruimtelijke opgaven van de 21e eeuw op te pakken. Daarom keren we het ontwerpproces ondersteboven en nemen we het landschap als uitgangspunt. Vanuit de essentie van de plek creëren we betekenisvolle landschappen en ruimtelijke ervaringen, van schets tot realisatie. Ons kantoor is gevestigd in hartje Amsterdam. We zijn uitgegroeid tot een dynamisch en hecht team van 25 landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen, architecten en cultuurtechnici. Inmiddels hebben we een breed portfolio opgebouwd, met een rijke diversiteit aan locaties, schaalniveaus, fases en typologieën.

DELVA zoekt een

Medewerker Projectondersteuner

24 tot 28 uur per week

Wat ga je doen:
Ben je administratief sterk onderlegd, vind je het leuk om een brede functie te hebben én werk je graag binnen een creatief bureau? DELVA is als bureau voor Landschapsarchitectuur en Stedenbouw gefocust op het creëren van betekenisvolle landschappen, zowel binnenstedelijk als daarbuiten. Al 15 jaar en in 2021 als ‘Architect van het Jaar’ maken wij radicale ontwerpen die tot uitvoering worden gebracht. Jij zorgt ervoor dat ontwerpers en ambassadeurs zich maximaal kunnen focussen op het ontwerpwerk en ontzorgt het team met betrekking tot de financiën, de facturatie, en de contracten.

Wat is je rol binnen het team?
DELVA kent een positieve en constructieve werkomgeving waar iedereen samenwerkt aan een gezamenlijk doel. Als medewerker projectondersteuner zorg je ervoor dat de administratieve zijde van projecten goed georganiseerd wordt, en heb je contact met opdrachtgevers over contracten, offertes en facturatie. Ook werk je nauw samen met de partner, bureaumanager, pr-manager en projectleiders. Taken zijn onder andere:

 • Je werkt zelfstandig aan de projectadministratie.
 • Je verwerkt offertes binnen onze software GRIPP als startpunt voor het projectleden.
 • Je stelt verkoopfacturen op en boekt creditfacturen in overleg met projectleiders.
 • Je controleert de projectvoorwaarden.
 • Je geeft ondersteuning bij het beantwoorden van de telefoon en het ontvangen van gasten.

Wat is je profiel / achtergrond?
Je bent een enthousiaste, zelfstandige en goed georganiseerd persoon met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je hebt ervaring met het organiseren van de financiële en administratieve kant van de bedrijfsvoering. Het je hebt affiniteit en ervaring met het gebruik van financieel gerelateerde software. Verdere kenmerken:

 • Je voelt je prettig in een jong en enthousiast team.
 • Je bent proactief en zet graag een stapje extra.
 • Je kan goed schakelen tussen verschillende activiteiten en blijft te allen tijde accuraat.
 • Je bent een teamspeler die initiatief toont en zelfstandig werk durft op te nemen.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent bekend met het MS Office-pakket.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, een praktische instelling en een positieve werkhouding.
 • Je voelt je prettig in een informele en collegiale werksfeer.
 • Je bent minimaal 24 tot 28 uur per week beschikbaar.

Wat DELVA je kan bieden
De positie biedt, naast en marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, een kans om te werken in een uitdagende, innovatie en dynamische omgeving en een strategische bijdrage te leveren aan de groeiambities van DELVA.
DELVA biedt daarnaast:

 • Een gezond en sterk groeiend bedrijf.
 • Toegankelijke, korte lijnen en snelheid in besluitvorming.
 • Veel vrijheid in het behalen van doelstellingen.
 • Alle faciliteiten om het team op zijn best te laten functioneren.
 • De kans jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een bijzonder groene werkomgeving in hartje Amsterdam.
 • Een hecht team van gedreven en getalenteerde collega’s.
 • Dagelijks een gezonde lunch en wekelijks een borrel met het team.
 • En hoog (internationaal) groeipotentieel.

Geïnteresseerd?
Stuur je sollicitatie met een korte motivatie en je cv naar jobs@delva.la. Vragen over deze vacature kun je stellen aan Carla Zuurbier via 020 220 90 78.

DELVA stimuleert een diverse werkomgeving en is een werkgever die gelijke kansen biedt. We moedigen sollicitanten van alle achtergronden en identiteiten aan om te solliciteren. Recruiters hoeven niet te reageren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.