Dansstudio Van Harten: Interim Operationeel Manager

Dansstudio Van Harten in Weesp zoekt een Interim Operationeel Manager voor 12 tot 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 03-06-2024Dansstudio Van Harten is een dansschool met drie vestigingen in de regio Gooi- en Vechtstreek. Wekelijks dansen er bij ons ca. 1000 leden in één van onze studios in Weesp, Bussum en Maarssen.

Wij streven boven alles naar het creëren van kwalitatieve lessen waar elke cursist zich welkom voelt. In onze lessen leer je een dansstijl aan, ontwikkel je je techniek en bouw je conditie op, maar werk je ook aan je zelfvertrouwen en creativiteit.
Professionaliteit, toegankelijkheid en plezier vormen de kernwaarden van onze dansschool. Met aandacht voor elke cursist streven we ernaar om een veilige ruimte te bieden waar iedereen van dansen kan genieten.

Naast de danslessen organiseren we dansvoorstellingen, een jaarlijks danskamp en workshopdagen. We verzorgen danseducatie lessen in primair en secundair onderwijs en organiseren regelmatig workshops, evenementen of andere dansactiviteiten met samenwerkingspartners.

Wij zoeken ter vervanging van een zwangerschapsverlof een

Interim Operationeel Manager

medio augustus tot en met medio december 2024

12 tot 16 uur per week

Jij bent de stuwende kracht achter ons team en staat in het hart van het bedrijf. Je bent betrokken, weet wat er speelt op de werkvloer en creëert een fijne sfeer waarbinnen teamleden optimaal kunnen presteren. Je stuurt onze medewerkers aan en adviseert hen met betrekking tot de dagelijkse werkzaamheden.

Je bepaalt in samenspraak met de directeur de algehele visie en strategie en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van deze strategie.

Dit ga je doen
Organisatie

 • Verantwoordelijk voor de totstandkoming van de dagelijkse werkzaamheden en activiteiten.
 • Je stuurt medewerkers aan, controleert hun functioneren en adviseert hen in de breedste zin van het woord.
 • Je bent verantwoordelijk voor navolging van de overlegstructuur in het gehele team en coördineert waar nodig.

Kwaliteit

 • Je hebt een signaleerfunctie met betrekking tot kwaliteit van alle producten die wij met de studio produceren.
 • Indien nodig draag je oplossingen aan om dit te verbeteren of fungeer je als spil om tot het gewenste resultaat te komen.

Werving & selectie

 • Je analyseert de samenwerking met docenten en ondersteunt indien nodig bij functioneringsgesprekken.
 • Je bent verantwoordelijk voor werving en selectie van nieuwe docenten: uitzetten vacatures, sollicitaties, tariefafspraken, opstellen overeenkomsten.

Wat bieden wij jou?
Een dynamische werkomgeving die een gezellige sfeer combineert met voortdurende bedrijvigheid. Je wordt onderdeel van een hecht organisatorisch team van circa 7 personen die elkaar ondersteunen en motiveren. Daarnaast heb je contact met docenten, leden en andere samenwerkingspartners en werk je samen aan de totstandkoming van alle mooie activiteiten.

We hebben een fijn kantoor bij Bloom studios, een creatieve verzamelplaats in Weesp, maar het is ook mogelijk om vanuit huis of op locatie te werken.

Het gaat om een functie voor circa 12 tot 16 uur per week. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en ligt tussen bruto € 2.904,- tot € 4.009,- bij een fulltime functie in loondienst. De functie kan zowel als zzp’er als in loondienst worden uitgevoerd.

Vanwege het flexibele karakter van het werk mag je zelf je dagen en tijden indelen.

Onze ideale kandidaat

 • Heeft minimaal hbo-werk- en -denkniveau.
 • Heeft goede organisatorische en communicatieve vaardigheden.
 • Heeft kennis van dansstijlen en didactische vaardigheden.
 • Is een betrokken en sociaal persoon en kan teamleden motiveren en adviseren.
  werkt gestructureerd, efficiënt en nauwkeurig.
 • Kan goed zelfstandig werken, prioriteiten bepalen, keuzes maken en problemen oplossen.
 • Is proactief, neemt initiatief en verantwoordelijkheid.
 • Is flexibel in werkdagen / tijden en is bereid om incidenteel ook ‘s avonds of in het weekend beschikbaar te zijn.
 • Woont in een straal van maximaal 30 kilometer van Weesp (Amsterdam).

Ingangsdatum: vanaf half augustus 2024

Jouw reactie
Ben je enthousiast en zoeken we jou? Solliciteer dan direct door je motivatiebrief met cv voor 3 juni 2024 te sturen naar Annegien van Harten: annegien@dansstudiovanharten.nl.

In de week van 3 juni 2024 maken we een eerste selectie van kandidaten en ontvang je bericht over het vervolg van de procedure. Vanaf 10 juni 2024 voeren we de eerste kennismakingsgesprekken.

Wil je meer informatie of heb je vragen?
Neem dan contact op met Annegien via bovenstaand mailadres.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.