Cinetol: Stagiair(e) Productie

Cinetol in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Productie voor 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 02-06-2024Cinetol is een klein en DIY poppodium voor opkomend talent, dat muziek ademt en waar je je gelijk thuis voelt. We willen met Cinetol een plek zijn, waar voor elke muziekliefhebber wat valt te ontdekken. Dagelijks zijn er muzikanten te vinden in onze repetitieruimtes, werkend achter de bar in ons gezellige eetcafé en natuurlijk op ons podium.

We zijn een hecht team dat deze plek met passie en vakkundigheid in bijna tien jaar tijd heeft gemaakt tot wat het nu is. Cinetol is een begrip in de stad geworden en ook de komende jaren gaan we onze rol als belangrijke eerste schakel in het live- circuit vervullen. Onze basis ligt bij indie, garage en punk maar we willen ons daar niet toe beperken en zijn ook bezig andere genres aan te trekken, zoals hiphop, trap en soul. Artiesten die eerder op ons podium stonden zijn onder andere: Alexander Nate, De Toegift, Elmer en Elmiene.

Wij zoeken een stagiair(e) productie, die ons kleine kantoorteam gaat versterken en die gaat helpen bij het organiseren van de vele concerten die we hier in Cinetol doen.

Stagiair(e) Productie

32 uur per week

Functieomschrijving
In de functie van stagiair(e) productie zal je nauw samenwerken met de productiemedewerker en directeur van Cinetol. Zij zullen je aansturen, maar voor de functie is het belangrijk dat je ook zelfstandig en structureel kan werken. Je zal de volgende taken/verantwoordelijkheden hebben:

 • Het uitvoeren van alle productiegerelateerde werkzaamheden van de concerten en andere (culturele) evenementen in Cinetol, zoals het aanmaken van productie, call sheets en verzamelen van technische info en riders
 • Je bent de contactpersoon met betrekking tot alle productie-informatie. Je informeert alle betrokkenen (artiesten, boekers, technici en ander personeel) van een concert of evenement en zorgt voor de juiste organisatie
 • Ondersteunen bij stagemanagement en kaartverkoop
 • Ondersteunen bij programmeringgerelateerde werkzaamheden

Functie-eisen:

 • Je hebt aantoonbare affiniteit met shows en de muziekscene in Amsterdam
 • Je kan zelfstandig, gestructureerd werkzaamheden uitvoeren en bent proactief
 • Je bent drie keer per week in de avond beschikbaar voor het uitvoeren van stagemanagement en productiegerelateerde werkzaamheden
 • Bij voorkeur ben je op maandag overdag beschikbaar en werk je op kantoor. Dit is de dag waarop we met het hele team de producties van afgelopen week evalueren en die voor de aankomende weken doornemen
 • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar en minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Een eigen inbreng qua muzieksmaak wordt zeker gewaardeerd, van hiphop tot rock.

Aan het eind van deze stage:

 • Weet je alles over de productiewerkzaamheden bij een poppodium.
 • Heb je kennis opgedaan over podiumtechniek en technische riders.
 • Heb je leren samenwerken met ervaren professionals.
 • Heb je een netwerk opgebouwd in de muziekindustrie.

Overige info
Er is een stagevergoeding beschikbaar. Indien nodig kan je nationale feestdagen inwisselen voor feestdagen die voor jou van toepassing zijn.

Heb je interesse?
Stuur dan een sollicitatie met motivatie en cv naar info@cinetol.nl gericht aan Quico Touw. Je kunt reageren tot 2 juni 2024. In de weken erna zullen de gesprekken plaatsvinden.

Mocht er iets niet duidelijk zijn en heb je vragen? Twijfel dan niet en stuur ons een mail op info@cinetol.nl of bel naar 020 248 0186.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.