CHV Academy: Kunstcoach Kick Arts! VO

CHV Academy in Veghel zoekt een Kunstcoach Kick Arts! VO voor minimaal 2 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 29-05-2024Samen met partners uit het onderwijs, bedrijfsleven, kunstonderwijs en de gemeente, bouwt Phoenix Cultuur sinds een aantal jaar succesvol aan een uniek samenwerkingsverband in gemeente Meierijstad: CHV Academy; Circle of Talent. Via structureel en professioneel kunstonderwijs in het primair en voortgezet onderwijs worden kinderen, jongeren en jongvolwassenen geïnspireerd en gestimuleerd om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen. Hiermee investeert CHV Academy in de creatieve talenten van de toekomst. Kick Arts! is hét naschoolse programma in het voortgezet onderwijs dat het hele schooljaar gratis workshops aanbiedt op het gebied van dans, theater, nieuwe media, muziek en beeldende kunst. Deelname is vrijwillig en VO-leerlingen van verschillende leeftijden en leerniveaus zitten bij elkaar in een groep. Zie ook onze website: https://www.chvacademy.nl/.

Kunstcoach Kick Arts! VO

minimaal 2 uur per week

Als kunstcoach geef je voor CHV Academy naschoolse workshops aan VO-leerlingen in Veghel. Daarin laat je ze kennismaken met verschillende vormen van kunst en de middelen en materialen die daarbij komen kijken. Je zet ook gastdocenten in die de jongeren meenemen in hun vakgebied. De jongeren ontdekken en ontwikkelen hun creatieve ik – wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn – en werken vanuit hun persoonlijke leertraject aan een gezamenlijk kunstproject. Jij leert jongeren uiten via kunst, hoe tof is dat!

Dit ben jij

  • Een kunstprofessional met een relevante hbo-opleiding die goed kan coachen en met pedagogische ervaring en skills. Delen van je passie voor kunst en cultuur met jongeren vind jij één van de leukste dingen om te doen.
  • Minimaal één vast dagdeel in de week beschikbaar voor workshops en eventueel extra uren voor evenementen / activiteiten.
  • Flexibel om plannen lastminute bij te stellen en altijd te denken in mogelijkheden.
  • Open blik, nieuwsgierig om nieuwe dingen te leren en niet bang om uit je comfortzone te stappen.
  • Op de hoogte van evenementen in Meierijstad en op zoek naar verbinding.

Wij bieden jou

  • De mogelijkheid om vanaf schooljaar 2024-2025 30 weken per schooljaar op een buitenschoolse locatie (Noordkade) workshops te geven aan leerlingen van het voortgezet onderwijs in Veghel. De workshops duren 1,5 uur (exclusief 0,5 uur voorbereiding).
  • Een team van gedreven Kick Arts! collega’s waarmee je ervaringen uitwisselt en ideeën ontwikkelt.
  • (bij)scholings- en overlegmomenten met het team.
  • Werk dat er toe doet! Jij inspireert leerlingen de talenten in zichzelf te ontdekken en draagt bij aan de ontwikkeling van het talent waar onze maatschappij, het bedrijfsleven en onderwijs om vraagt.

Enthousiast? Let’s kick some art!
Stuur je cv en motivatie voor 30 mei naar info@chvacademy.nl onder vermelding van sollicitatie Kunstcoach.

Eerst meer weten?
Stel je vragen per mail aan Hanneke van Bakel, Kunstcoach Kick Arts!.

Inclusief maakt creatief! Wij geloven in de kracht van diversiteit. JIJ versterkt onze creativiteit. Dus voel je uitgenodigd om aan te sluiten!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.