Chassé Theater: Teamleider Horeca

Het Chassé Theater in Breda zoekt een Teamleider Horeca voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 30-06-2024Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen, drie cinemazalen en twee restaurants één van de grootste podia van ons land.

Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van! Hoe draagt een teamleider horeca daar aan bij?

Teamleider Horeca

32 tot 36 uur per week

Jij zorgt dat iedereen zich thuis voelt bij Chassé Theater, van theaterbezoeker tot filmliefhebbers. De ene dag sta je bij een theatervoorstelling in een van onze restaurants waar mensen vooraf een hapje komen eten. En de volgende dag behoud jij het overzicht in onze foyer over de drie verschillende barren. Is er een evenement? Dan ben jij degene die alles tot in de puntjes regelt voor de horeca. Wij dagen je uit om de optimale beleving neer te zetten voor onze gasten. Zowel voor als tijdens een voorstelling genieten de bezoekers dankzij jou zo veel dat ze na de voorstelling ook nog blijven hangen. Jij maakt van elke theaterbezoeker onze gast. Dat krijg je voor elkaar door het:

 • Aansturen van en meewerken met het horecateam.
 • Evalueren van de werkprocessen en aandragen van verbetervoorstellen.
 • Enthousiasmeren en motiveren van je team.
 • Zijn van een aanspreekpunt voor gasten en medewerkers.

Je werkt nauw samen met je collega teamleiders en samen geven jullie leiding aan zo’n 40 bedieningsmedewerkers in totaal. Jullie delen de grote liefde voor theater en cultuur. Gastvrijheid en betrokkenheid zijn belangrijk binnen het team.

De ideale teamleider horeca brengt mee
Vanzelfsprekend ben je gastgericht en zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de bezoekers van het theater. De bezoekers weten jou te vinden en je maakt makkelijk een praatje. Ook voor jouw team sta je altijd klaar. Verder:

 • Heb je een mbo-diploma in de horeca, bijvoorbeeld Sociale Hygiëne, SVH of een diploma van de Hotelschool.
 • Heb je enkele jaren horeca-ervaring bijvoorbeeld als Floormanager of Teamleider horeca of als supervisor.
 • Beschik je over een flexibele en stressbestendige aanpakkersmentaliteit waarmee je snel schakelt en inspeelt op de behoeften van onze gasten.
 • Heb je een flexibele agenda waardoor je ook in de avonden en weekenden beschikbaar bent.

Wat wij bieden
Jij komt terecht in een gezellig en veelzijdig team van collega’s waar werkplezier voorop staat. Maar dat is niet alles:

 • Je krijgt bij ons een bruto salaris conform de cao Nederlandse Podia,
  schaal 5 (maximaal € 3.200 per maand bij een fulltime dienstverband) inclusief toeslagen
 • Je mag samen met iemand gratis naar theater- en filmvoorstellingen.
 • Een contract met ingang van 15 augustus voor 32 tot 36 uur per week. Maak je meer uren? Dan krijg je die als vrije tijd terug.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer bij een reisafstand vanaf 10 km.

Het Chassé Theater heeft zo’n 110 vaste medewerkers en 70 vrijwilligers. Wij werken aan een enorme diversiteit van evenementen. Van zakelijke bijeenkomsten tot culturele programmering. Een afwisselende reeks artiestennamen komt voorbij en het publiek is daarbij al even divers. De activiteiten van de personeelsvereniging zijn legendarisch. Daar ontmoet je jouw collega’s weer op een heel andere manier.

Chassé Theater in Breda: jouw nieuwe werkplek?
Chassé Theater is een bekende naam in de culturele wereld. Het theater is gevestigd midden in het centrum van Breda. Wij worden als werkgever door medewerkers beoordeeld met een 8, en maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor ons te werken, voelt zich er thuis en gaat met plezier naar het werk. De mix aan karakters is divers, jij bent als echte doorpakker meer dan welkom. Van werken bij Chassé Theater word je gelukkig!

Interesse?
Stuur dan uiterlijk 30 juni 2024 jouw sollicitatie naar pz@chasse.nl.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076-5303188 of stuur een e-mailbericht naar pz@chasse.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.