Chassé Theater: Frontofficemedewerker

Het Chassé Theater in Breda zoekt een Frontofficemedewerker voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenHet Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen, drie cinemazalen en twee restaurants één van de grootste podia van ons land. Als maatschappelijke instelling willen wij met film en podiumkunsten bijdragen aan het geluk van alle inwoners van Breda.

Frontofficemedewerker

24 uur per week

Wat ga je bij ons doen?
Als frontofficemedewerker ben jij de gastvrouw of gastheer van ons theater. Je draait dutydiensten op de vloer en wordt ingezet bij onze artiesteningang. Je bent dus het gezicht van het theater voor onze bezoekers en artiesten.

Heb je een dutydienst dan ben jij het eerste aanspreekpunt op de werkvloer. Je beantwoordt de vragen van onze bezoekers, bent er voor de aanwezige collega’s, maar controleert ook of het pand netjes is en springt bij daar waar het nodig is. Is er een ziekmelding van een collega dan bepaal jij als dutymanager, in overleg met de teamleider/ planner van de afdeling of en hoe deze wordt opgevangen. Daarnaast ondersteun je jouw collega’s met administratieve taken zoals het klaarmaken van pakketzendingen en het beantwoorden van vragen over bijvoorbeeld de kaartverkoop namens de afdeling bespreekbureau.

Bij de artiesteningang zorg je voor een warm welkom voor bezoekers, gezelschappen en leveranciers en je maakt ze wegwijs in ons grote pand. Je beantwoordt binnenkomende telefoontjes en je helpt bij zowel interne als externe vragen. De artiestenloge is daarnaast ons centrale punt op het gebied van veiligheid van het theater. Je bedient hiervoor de brandmeldinstallatie en je treedt op als bhv-controlepost om de veiligheid van iedereen aanwezig in het pand te kunnen waarborgen. Kortom; een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is.

Wie ben jij?
Jij bent iemand die zelfstandig aan het werk gaat en die goed het overzicht kan bewaren. Je raakt niet in de stress als er veel vragen en telefoontjes tegelijk binnen komen. Verder:

  • Ben je flexibel qua werktijden, werken in de avonden en weekenden hoort erbij.
  • Zie je zelf welke werkzaamheden gedaan moeten worden en ga je meteen aan de slag.
  • Ben je communicatief sterk en word je blij van in contact staan met verschillende partijen zoals gasten, artiesten, collega’s en leveranciers.
  • Ben je in staat om het hoofd koel te houden in een noodsituatie.
  • Ga je zelf ook graag naar theater of de film.

Wat wij bieden
Als frontofficemedewerker kom je terecht in een team dat met plezier zorgt voor een optimale dienstverlening voor onze bezoekers. Wij delen de grote liefde voor theater en cultuur. Betrokkenheid en gastvrijheid zijn belangrijk binnen het team.

Daarnaast krijg je bij ons:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.300,- en € 2.700,- bij een fulltime dienstverband conform salarisschaal 4 van de cao Nederlandse Podia.
  • Tijd voor tijd, wat wil zeggen dat je bij overuren later wat extra vrije tijd terugkrijgt.
  • Gratis toegang tot voorstellingen.

Het Chassé Theater heeft zo’n 120 vaste medewerkers en 70 vrijwilligers die samen werken aan een enorme diversiteit van activiteiten. Wij bieden een brede programmering van artistieke film tot commercieel vermaak, van jong (Bredaas) talent tot gearriveerde internationale makers.

Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en streven naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. Chassé Theater wordt als werkgever door medewerkers beoordeeld met een 8, en maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor het theater te werken, voelt zich er thuis en gaat met plezier naar het werk.

Word jij hier gelukkig van?
Stuur dan nu jouw cv en motivatie naar pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076-530 31 88 of stuur een mail naar pz@chasse.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.