Centrum voor de Kunsten Beverwijk: Docent Viool

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk in Beverwijk zoekt een Docent Viool voor 6 tot 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 01-06-2024Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is de tent voor talent in Beverwijk. Wij verzorgen lessen muziek, dans, beeldend en theater in zowel in de vrije tijd, voor scholen als met zorg en welzijn. We hebben een team van ca. 50 docenten en medewerkers. Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is samen met het Kennemer Theater en Bibliotheek IJmond-Noord gevestigd aan het Kerkplein te Beverwijk.

Wij zoeken per september een

Docent Viool

6 tot 8 uur per week

Ben je iemand die vindingrijk en ondernemend is? Ben je iemand die verder kan kijken dan de viool alleen en het een uitdaging vindt te pionieren met nieuwe vormen van muziekonderwijs? Wij zoeken een ZZP’er met een moderne kijk op cultuurparticipatie in het algemeen en muziekeducatie in het bijzonder. Prijsafspraak op basis van leeftijd en ervaring.

Solliciteren
Heb je ervaring met het lesgeven aan grote groepen zoals strijkersklassen en kun je ook onze viooltalenten coachen, dan nodigen wij je uit om uiterlijk 1 juni 2024 een schriftelijke sollicitatie met cv te richten aan deboravollebregt@centrumvoordekunstenbeverwijk.nl. Als je in jouw sollicitatie aan de hand van eerder genoemde punten in staat bent te onderbouwen waarom jij degene bent die we zoeken, dan nodigen wij je vervolgens graag uit voor een gesprek.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.