Carré d’artistes: Sales & Art Professional

Carré d’artistes in Haarlem zoekt een Sales & Art Professional voor 34,5 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenIn 2012 opende Carré d’artistes Nederland voor het eerst haar deuren met de missie kunst voor iedereen toegankelijk te maken. Dit doen we door een open en gastvrije omgeving te creëren waar originele kunst betaalbaar is voor iedereen. We zijn onderdeel van een wereldwijd netwerk van galeries dat het voor meer dan 600 kunstenaars mogelijk maakt om van hun kunst te leven. We hebben twee galeries in Amsterdam, één in Den Haag en binnenkort opent de vierde galerie haar deuren in Haarlem.

Voor de opening van onze nieuwe vestiging in Haarlem zoeken wij een

Sales & Art Professional

34,5 uur per week

Wil jij werken bij een van de leukste galeries van Nederland? Ben je leergierig, heb je gedegen kunstkennis en houd je ervan om mensen te leren kennen om zo het perfecte kunstwerk met ze te vinden? Aarzel dan niet en stel je aan ons voor! We willen je graag leren kennen.

Klein team, grote impact
Je werkt in een enthousiast en gedreven team van drie mensen waarin we onze successen, verwachtingen, persoonlijke groei en verantwoordelijkheden delen. Als team zorg je, naast de verkoop van kunst, ook gezamenlijk voor de uitvoering van de bedrijfsstrategie voor jouw galerie. Je bent de schakel tussen de kunstenaar en de klant: je bent het eerste contact voor de kunstenaar, je bent betrokken bij het maakproces van de kunst, je maakt exposities in de galerie en alles komt samen wanneer je evenementen in de galerie organiseert. De nadruk van jouw werkweek ligt in het weekend, wanneer de meeste van onze kunstliefhebbers de galerie bezoeken.

We vinden jouw persoonlijke groei belangrijk. Daarom kijken we naar jouw passies en talenten die waardevol zijn voor de groei van het bedrijf. We reserveren het eerste anderhalf jaar om je alles te leren over de functie van sales & arts professional. Na deze periode verwachten we dat je op drie gebieden substantieel bijdraagt: aan de maandelijkse omzet, aan de organisatie daarvan en aan een positieve groepsdynamiek die past bij onze bedrijfscultuur.

Ideale eigenschappen voor ons team

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal is een must. Tevens zien we veel internationale klanten, dus zoeken we iemand die zowel de Nederlandse als Engelse taal beheerst.
  • We ontvangen dagelijks veel kunstliefhebbers en we gaan er vol gas tegenaan. Daarnaast verwerken we tijdens openingstijden ook bestellingen van lijsten en kunst. Deze baan vraagt om actie: je gaat vol energie de dag door om alles op rolletjes te laten lopen.
  • Je bent leergierig en ziet feedback ontvangen als een manier om te groeien.
  • Elke dag is anders in onze galerie en we zoeken iemand die zelfstandig kan schitteren. Of je nu samenwerkt met collega’s of je eigen dag hebt, je weet precies wat er nodig is en hoe je het moet aanpakken.

Ontmoet het team
Morfo, vanaf 2014 bij Carré d’artistes: “Het leukste aan mijn baan vind ik de interactie met onze bezoekers. Ik word er blij van wanneer ik iemand kan helpen met het vinden van hun perfecte kunstwerk. Om dat goed te kunnen doen, moet ik ook de passie van de kunstenaar en hun drang om te creëren begrijpen. Ik ben de link tussen de kunstenaar en de kunstliefhebber en ik voel me goed in die positie.”

Kom je ons team versterken?
Jouw sales skills en uitstekende service zorgen ervoor dat de kunstliefhebber met het perfecte kunstwerk naar huis gaat. Wij helpen je natuurlijk bij het ontwikkelen van deze vaardigheden met behulp van onze coaching. We starten met een oriëntatieperiode waarin je vertrouwd raakt met onze werkwijze en cultuur. Je krijgt een initiële aanstelling van zes maanden gevolgd door twee opeenvolgende tijdelijke contracten van elk 12 maanden. Bij succesvolle afronding bieden wij een vast dienstverband aan.

Je krijgt een startsalaris van € 2.150,- bruto per maand (op basis van 37 uur) en bij het behalen van de team doelstellingen verdien je een extra bonus van 15% van je brutosalaris. Voor werken op zondag krijg je een 100% zondagtoeslag uitbetaald en er is een jaarlijkse vakantietoeslag van 8%. Omdat we het belangrijk vinden dat je op de hoogte blijft van wat er te zien is in de kunstwereld in Nederland bieden we graag een museumjaarkaart aan. Tevens mag je gebruik maken van personeelskorting op onze collectie als je zelf jouw perfecte werk voorbij ziet komen.

Solliciteren
Wij beginnen direct met het verwerken van sollicitaties zodra ze binnenkomen. Aarzel dus niet om je sollicitatie zo snel mogelijk in te dienen. Mail ons jouw cv en motivatiebrief.

De galerie in Haarlem gaat aan het einde van het zomerseizoen open, de inwerkperiode zal daarom plaats vinden in Den Haag zodat je een goede start kunt maken in de nieuwe galerie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.