Axiell: Data Migratie Consultant

Axiell in Maarssen zoekt een Data Migratie Consultant voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenAxiell is een wereldwijd bedrijf dat actief is in 60 landen. We zijn een van de grootste bedrijven op het gebied van collectie- en kennisbeheer in de cultureel erfgoedsector, met een duidelijke visie en missie. We streven ernaar om het verleden veilig te stellen en kennis naar de toekomst te brengen: breng kennis naar de mensen!

Voor ons Europese hoofdkantoor zoeken wij een

Data Migratie Consultant

40 uur per week

Werkomschrijving
Als Data Migratie Consultant, binnen het Axiell ALM Project Delivery team, zal je een cruciale rol spelen. Jouw primaire verantwoordelijkheid is om samen te werken met klanten om hen in staat te stellen optimaal gebruik te maken van ons productportfolio. Je werkt met nieuwe en bestaande klanten om de producten te configureren en leveren en te voldoen aan hun zakelijke behoeften, waaronder advies over datamigratie, algemeen advies, installatie, configuratie, training en testen. Je verhoogt de algehele klanttevredenheid door hoogwaardige service en ondersteuning te bieden!

Over de rol

 • Ontwikkel een uitstekende diepgaande kennis van de Axiell ALM Product Set; ken de configuratievereisten van alle producten en de beperkingen.
 • Advies geven aan klanten over datamigratie, inclusief analyse, mappings en specificaties.
 • Ontwikkelingen en configuraties leveren van webgerelateerde producten.
 • Nauw samenwerken met de Axiell Project Managers om het toegewezen werk (in) te plannen en uit te voeren.
 • QA-tests uitvoeren die nodig kunnen zijn om de kwaliteit van het product te garanderen.
 • Samenwerken met het ontwikkelingsteam om feedback te geven over producten en wensenlijsten van klanten
 • Verzoeken om verbeteringen kunnen herkennen en ervoor zorgen dat ze duidelijk worden gecategoriseerd en gedocumenteerd.
 • De reikwijdte van een project bewaken en ervoor zorgen dat verzoeken die buiten de reikwijdte vallen bij de Project Manager worden gemeld.
 • Altijd bijdragen aan het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties en -tevredenheid door te zorgen voor duidelijke en frequente communicatie, ook tijdens de gehele levenscyclus van een project.
 • Bijwonen van evaluatie-/projectvergaderingen (stand-ups, toewijzingssessies, bijpraten)

Over jou
Je bent een probleemoplossende teamspeler met een geweldige levenshouding en uitstekende sociale vaardigheden. Je hebt de bereidheid en het vermogen om te plannen, prioriteiten te stellen en het team te beïnvloeden met jouw ideeën en oplossingen. Je werkt graag met technologie en kunt goed overweg met softwareconfiguraties. Je bent zelfgemotiveerd en vindingrijk, en bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor uitdagende situaties. Je hebt 2-5 jaar relevante ervaring in een veeleisende omgeving voor projectoplevering en/of gegevens-/verzamelbeheer, bij voorkeur binnen een softwarebedrijf. Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Engels en Nederlands.

Gewenste technische vaardigheden:

 • Enige ervaring/kennis van Javascript, C#, HTML, CSS, SQL server, Windows Active Directory of andere databasetechnologieën of programmeertalen.
 • Databasemodellering.

Wij bieden je
Naast een prettige werkomgeving in Maarssen, Utrecht, krijg je fantastische collega’s over de hele wereld. Wij bieden je een plek om te groeien, een open informele cultuur en een marktconform salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Verder een laptop en andere cruciale apparatuur en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken.

Hoe solliciteer ik?
Om te solliciteren, stuur je ons je up-to-date cv en een begeleidende brief waarin je uitlegt waarom je geïnteresseerd bent in de functie, hoe je uniek gekwalificeerd bent voor deze functie en wat je salarisverwachtingen zijn.

Voldoe je niet aan alle vereisten? Bij Axiell zijn we toegewijd aan het opbouwen van een diverse en inclusieve werkplek en hechten we aan de principes van gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Als je enthousiast bent over deze functie, maar je ervaring sluit niet perfect aan bij elke kwalificatie, dan moedigen we je aan om toch te solliciteren. Vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent die we zoeken!

Need support during your application?
Rebecca Sommerfeldt (Human Resources)
Rebecca.sommerfeldt@axiell.com

Need further information about the job?
Ben Appleyard (Hiring manager)
Ben.appleyard@axiell.com

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.