ANNO Stadsmuseum Zwolle: Medewerker Horeca

ANNO Stadsmuseum Zwolle in Zwolle zoekt een Medewerker Horeca voor 24 tot 30 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenANNO Stadsmuseum Zwolle is een jong museum dat midden in Zwolle staat. Wij vertellen de verhalen van de stad en ontsluiten haar identiteit aan onze bezoekers.

Daarnaast hebben we een bruisende horeca waar iedereen welkom is!

Wij zoeken voor ons mooie café een

Medewerker Horeca

24 tot 30 per week

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Bij binnenkomst kletsen we even bij over de dag en de geplande reserveringen. Daarna bereiden we ons voor op de dag. Met jouw spontane en enthousiaste houding run je de horeca en zorg je ervoor dat onze gasten een onvergetelijke ervaring hebben. Of het nu gaat om zakelijke verhuur, privéfeesten, bedrijfsfeesten of meetings, jij bent altijd goed voorbereid en weet precies hoe je het iedereen naar de zin maakt.

Naast gastvrijheid en een flinke dosis energie vinden we plezier in je werk minstens zo belangrijk! Je bent niet bang om jezelf te laten zien en geniet van het contact met mensen.

Wat bieden wij jou?
Je komt terecht in een jong, gezellig en gedreven team binnen een unieke werkomgeving. Het horeca gedeelte is onderdeel van het ANNO Stadsmuseum en bevindt zich aan een prachtige historische binnentuin in het centrum van Zwolle. Onze bezoekers zijn niet alleen museumliefhebbers; ANNO Café is een openbare horecalocatie waar iedereen welkom is. Het salaris gaat conform Museum cao en is verder afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wie zoeken wij?
Ben jij die enthousiaste, gastvrije en gemotiveerde persoon die van een uitdaging houdt? Weet jij van aanpakken en laat je je niet uit het veld slaan door een tegenslag? Ben je een echte teamplayer, maar kun je ook zelfstandig goed je weg vinden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Door de variatie in verhuur en evenementen vragen we wel enige flexibiliteit, zoals beschikbaarheid in de avonduren en weekenden.

Solliciteren?
Ben jij onze nieuwe Horeca collega? Stuur dan je cv en motivatie naar e.jourdin@anno.nl. Voor meer informatie over deze functie, kun je me bellen op 06 510 153 67.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.