AnnA Spaces: Medewerker Reserveringen Verhuur Het Koorenhuis

AnnA Spaces in Den Haag zoekt een Medewerker Reserveringen Verhuur Het Koorenhuis voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 30-06-2024AnnA creëert plekken die werken, zorg jij dat alles bij ons achter de schermen werkt? Ben jij na een werkdag blij als alles op kantoor reilt en zeilt? Is jouw ondersteuning voor het hele team van toegevoegde waarde? AnnA is per direct op zoek naar een georganiseerde medewerker voor de reserveringen verhuur.

Je bent secuur en punctueel, houdt overzicht op alle (seizoens)boekingen van de studio’s, zalen en ruimtes. Je bent servicegericht in het klantcontact via telefoon en email. Je bent de ruggengraat van het bedrijf waar het management op kan leunen. Heb je al eerder met EasyParty gewerkt en ben jij voor 32 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder!

AnnA gebruikt vastgoed als verbinder tussen mens en omgeving. Sinds 1 april is er een nieuwe AnnA Space to be: Het Koorenhuis. Eén van de ruim 30 Spaces die we beheren. AnnA zet de Haagse cultuurspot voor talentontwikkeling in het popdistrict samen met alle aanbieders voort. Van oefenen tot optreden, van groepen tot solisten, van hiphop tot klassiek. Werken in deze Space is elke dag weer anders. Als een Space to meet, een Space to work en Space to present is het een waar kruispunt voor creatieve mensen, jong en oud, dwars door alle culturen heen. Zes dagen per week zijn de deuren open.

AnnA zoekt een servicegerichte

Medewerker Reserveringen Verhuur Het Koorenhuis

32 uur per week

Wat ga je doen?
Je wordt verantwoordelijk voor de verhuur van reserveringen voor twee AnnA’s Spaces Het Koorenhuis en Concordia. Vele cultuuraanbieders gebruiken hier de studio’s, zalen en repetitieruimtes. Je ondersteunt het management en het team met jouw taken. Jouw doel is om te zorgen dat reserveringen op papier kloppen. Je verwerkt nieuwe aanvragen die per mail en telefoon binnenkomen. Je ondersteunt met agendabeheer, verwerkt mutaties van seizoensboekingen, maakt offertes, zorgt voor voorraadbeheer en allerlei administratieve taken. Je werkt zelfstandig en ontzorgt ons team. Je hebt oog voor detail, houdt van structuur aanbrengen en wijst collega’s op aandachtspunten uit de reserveringen.

In het kort

 • Ondersteunen van de projectleider en het team;
 • Je bent verantwoordelijk van het reserveringbeheer en mutaties hierin;
 • Je bent ervaren met boekingssystemen, ervaring met EasyParty is een pre;
 • Je bent servicegericht in klantcontact via telefoon en email;
 • Je kunt secuur een agenda beheren, offertes maken, en voorraad beheren;
 • Je assisteert bij adhoc taken en vragen.

Dit ben jij

 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent administratief goed onderlegd en je hebt het vermogen om gestructureerd en punctueel te werken;
 • Je bent op je best als je andere kunt ondersteunen in hun werk, houdt van ontzorgen en bent gewend om de handen uit de mouwen te steken;
 • Je hebt affiniteit met zelf cultuurmaken zoals muziek, dans of beeldende kunst;
 • Je bent communicatief, pakt graag de telefoon en gaat het gesprek aan;
 • Je kan jezelf zowel mondeling als schriftelijk goed en zakelijk verwoorden.

Dit bieden wij

 • Een dynamische en uitdagende werkomgeving;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Marktconform salaris;
 • Een gezellig en hecht team.

Interesse gewekt?
Stuur dan je cv met motivatie naar Lara Voorhoeve via laravoorhoeve@annaconkoor.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Voor recruiters: hieronder verstaan wij ook mails met kandidaatprofielen, contactverzoeken en aanbiedingen van producten of diensten.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.