Amare: Toneelmeester

Amare in Den Haag zoekt een Toneelmeester voor 28 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenAmare inspireert en verbindt met muziek en dans

Amare is een internationaal cultuurhuis voor muziek en dans, midden in het culturele hart van Den Haag. Stichting Amare is verantwoordelijk voor het beheer en de programmering van dit grootste cultuurgebouw van Nederland, dat ook het huis is van het Residentie Orkest Den Haag, Nederlands Dans Theater en het Koninklijk Conservatorium. Samen bundelen we onze krachten.

Het gebouw is dagelijks geopend. Met concertzalen, een theaterzaal, studio’s, les- en repetitieruimtes, horeca en meer biedt Amare ruimte aan een veelheid aan ervaringen en ontmoetingen en een levendige interactie met de stad.

Verwacht een veelkleurig muziek- en dansprogramma met een diversiteit aan stijlen uit heel de wereld. Daarnaast is er ruim baan voor opera, muziektheater en andere podiumkunsten, van amateuroptredens tot de internationale top. Ons programma staat voor artistieke vernieuwing, vakmanschap en kwaliteit voor een groot publiek.

Amare is ook een ‘third place’: een sociale omgeving naast thuis en werk. Een levendige publieke ruimte en ontmoetingsplaats voor artiesten, bezoekers, studenten en passanten met een doorlopend aanbod van gratis activiteiten. Amare is niet van ons, maar van de gemeenschap. Daarbij staat de impact van wat wij doen voorop en dat kan steeds weer anders zijn.

Welkom bij divers Amare
Amare is hét cultuurgebouw van Den Haag. We zitten midden in de stad. Den Haag is een stad vol culturen en daarom betrekken we die graag bij Amare. Je bent altijd welkom om te solliciteren bij Amare: wie je ook bent, welke leeftijd je ook hebt en welke achtergrond je ook hebt.

Om ons team te versterken zijn we bij Amare op zoek naar een

Toneelmeester

28 tot 36 uur per week

Wat ga je doen?
Je bent een van de vijf toneelmeesters die het verschil maken binnen de afdeling Theatertechniek.

Hoofdtaken / -werkzaamheden:

 • Jij hebt de dagelijkse leiding;
 • Jij bent verantwoordelijk voor de contacten met de bespelers bij de voorbereiding en feitelijke realisering van de voorstellingen/concerten;
 • Jij adviseert bij het opstellen van de dienstroosters voor de afdeling;
 • Jij bewaakt de veilige werking, kwaliteit en het onderhoud van de podiumtechnische inventaris;
 • Jij bent verantwoordelijk voor de naleving van brandweervoorschriften, arbo-regels, veiligheidsvoorschriften.

Wie ben jij?

 • Jij bent een energieke, representatieve en gedreven Toneelmeester met relevante werkervaring;
 • Jij hebt een afgeronde technische opleiding op mbo+-niveau of vergelijkbare werkervaring;
 • Jij bent een teamplayer;
 • Jij weet goed scherp te krijgen wat de wensen en behoeften van de klant zijn en weet hier vervolgens naar te handelen;
 • Jij hebt goede communicatieve en organisatorische vaardigheden;
 • Jij hebt ervaring met operationeel leidinggeven;
 • Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende baan met goede arbeidsvoorwaarden in een gevarieerd team. Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is marktconform, schaal 7 cao Nederlandse Podia. Inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Solliciteer
Ben jij de Toneelmeester die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je mailen naar Hugo van Hulst op hugo.vanhulst@amare.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.