123ZING: Manager Lesmateriaal

123ZING in Oudewater zoekt een Manager Lesmateriaal voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 15-06-2024Plezier en positiviteit: deze kernwaarden staan centraal in onze muziek-, dans- en dramalessen, die door meer dan de helft van alle basisscholen in Nederland worden gebruikt. Met onze 123ZING-methode kan elke leerkracht wekelijks met plezier muziek-, dans- en dramales geven in groep 1 tot en met 8 van het (speciaal) basisonderwijs. Wij bieden energieke videolessen, liedjes, interactieve opdrachten en digitale tools waarmee leerlingen zelf kunnen componeren.

Vanuit de vijf P’s – plezier, passie, positiviteit, veel persoonlijk contact en een praktische denkwijze – werkt ons team er dagelijks aan om het podiumkunstenonderwijs een vaste plek te geven in het lesprogramma van basisschoolkinderen. Leuk om te weten: al onze lessen worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen studio!

Jij bent de rots in de branding voor onze ontwikkelaars Muziek, Dans en Drama én voor onze bouwers. Vlot schakelen, doortastend bijsturen en slimme keuzes maken, dan ben jij op je best. Je creatieve collega’s ontwikkelen het mooiste lesmateriaal voor podiumkunsten en de bouwers geven alles de juiste plek in onze digitale leeromgeving. En jij? Jij houdt het totaaloverzicht. Dat klinkt simpel, maar binnen ons bruisende kantoor in Oudewater gebeurt elke dag iets verrassends. Met een team van 25 collega’s zorgen we iedere week weer dat op meer dan 3000 basisscholen, 750.000 basisschoolleerlingen met elkaar kunnen dansen, spelen en muziek maken.

Wij hebben een vacature voor een

Manager Lesmateriaal

32 tot 40 uur per week

In deze nieuwe functie geef jij leiding aan de ontwikkelteams voor het lesmateriaal Muziek, Dans en Drama en stuur je ook de bouwers aan die ervoor zorgen dat alles volgens onze onderscheidende 123ZING-methode gepubliceerd wordt in de digitale leeromgeving. Door jouw prettige, doortastende manier van leidinggeven lopen onze producties op schema en weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Daarvoor werk je nauw samen met de Creatief Directeur en de Manager Studio.

Houd jij van leidinggeven, plannen en snel schakelen? Ben jij daadkrachtig, positief en oplossingsgericht? En lijkt het je leuk om een creatief team vleugels te geven? Dan willen we graag met je in gesprek.

Dit worden jouw werkzaamheden

 • Als echte teamplayer weet jij goed wie je binnen je team waarvoor in kunt zetten en geef je leiding volgens onze vijf P’s: plezier, passie, praktisch, positief en persoonlijk.
 • Je ontwikkelt het jaarplan voor de ontwikkeling en oplevering van het lesmateriaal en de bouw in onze digitale leeromgeving.
 • Je overlegt, plant vooruit en voedt Asana (onze projectmanagementtool) zodat de ontwikkelteams en bouwers precies weten wat er van hen op weekbasis wordt verwacht.
 • Als sparringpartner van zowel de Creatief als de Zakelijk Directeur denk je actief mee over de (strategische) planning en budgetering van alle werkzaamheden.
 • Om innovatief en onderscheidend te blijven, zorg jij ervoor dat innovaties voortdurend worden gevolgd en dat waardevolle feedback uit klantgesprekken, user testen en klantpanels wordt ingebracht.

Wat verwachten wij van jou

 • Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau en hebt minimaal drie à vijf jaar leidinggevende ervaring.
 • Vanuit ervaring of interesse heb je een sterke affiniteit met het primair onderwijs en/of de podiumkunsten.
 • Het liefst werk jij projectmatig en projectmanagementtools zijn jou dus niet vreemd. Ook kun je goed uit de voeten met MS Office.
 • Je werkt gestructureerd en doortastend, en bent snel in het vinden van een oplossing voor onverwachte uitdagingen.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.

Wat bieden wij

 • Een passend salaris gebaseerd op ervaring en leeftijd (€ 4.000 tot € 5.200 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
 • Veel ruimte voor zelfontwikkeling.
 • Een gezellige en creatieve werkomgeving in een groeiende organisatie met een grote impact.
 • Een gedreven team, waarin elk succes gevierd wordt!

Heb je zin gekregen om ons team te komen versterken? Stuur dan vóór 15 juni 2024 een korte motivatiebrief en je cv naar vacature@123zing.nl.

Wij kijken ernaar uit en hopen je binnenkort te ontmoeten!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.