NPO: Managementassistent

NPO in Hilversum, Rotterdam en Amsterdam zoekt een Managementassistent voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 03-03-2024Bij NPO heb jij de regie

Werken bij NPO betekent samen bouwen aan een veelzijdige publieke omroep in Nederland. Met ruim 600 collega’s zetten we ons elke dag in om een brede, voor iedereen toegankelijke publieke omroep te zijn. Een publieke omroep die voortdurend in ontwikkeling is en meebeweegt met de behoeften van het publiek. Met onze radio, televisie, sites en apps bereiken we 83,4% van alle Nederlanders boven de 13 jaar. Als je bij ons werkt, kun je dus echt iets teweegbrengen in de maatschappij. Want wij zijn er voor álle Nederlanders. En dat geldt ook voor nieuwe collega’s; iedereen is welkom om bij de NPO te solliciteren. Benieuwd naar wat de NPO jou te bieden heeft? Bekijk het in onderstaande interactieve video. Je kiest zelf over welk thema je meer wilt weten. Kortom, jij hebt de regie.

NPO FunX
NPO FunX is één van de radiozenders en online-platformen van de NPO en richt zich op jongeren (15 – 24 jaar) en jongvolwassenen (25 – 34 jaar) in de grote steden (Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht). De zender draait een grote diversiteit aan muziekstijlen, waaronder R&B, hiphop, afro, latin, arab en andere wereldwijde stijlen. Het hoofdkantoor van NPO FunX is gevestigd in Rotterdam en er werken ongeveer 50 medewerkers.

NPO BLEND
NPO BLEND is een pilotzender voor luisteraars die houden van een gevarieerde mix van R&B, afro, new soul, hiphop en classics uit de nineties en zeroes.

Ben jij de ultieme ‘sidekick’ van de zendermanager van NPO FunX en NPO BLEND? En zorg jij ervoor dat de zendermanager alle bijbehorende werkzaamheden en verantwoordelijkheden op een soepele manier kan uitvoeren?

Dan ben jij onze nieuwe

Managementassistent

32 tot 36 uur per week

Dit ga je doen
Als managementassistent bij NPO FunX en NPO BLEND ondersteun je de zendermanager Chanelva Rier, in de breedste zin van het woord. Jij bent het aanspreekpunt voor alle vragen die met het reilen en zeilen van de zenders te maken hebben, bijvoorbeeld op het gebied van planningen, procedures, facturering en huisvesting. Je hebt een divers takenpakket, dat de volgende aspecten omvat:

Secretariële taken

 • Beheer van in- en uitgaande correspondentie, voornamelijk via e-mails.
 • Bijhouden van verschillende agenda’s en deadlines, inclusief het plannen van afspraken.
 • Maken van notulen of actielijsten van vergaderingen.
 • Aanmelden van bezoekers bij de receptie.
 • Incidenteel boeken van reizen.

Personeelszaken

 • Ondersteunen op het gebied van personeelszaken, inclusief het coördineren en optimaliseren van processen op dat gebied.

Organisatorische werkzaamheden

 • Meewerken aan diverse zender- en organisatie brede projecten en evenementen.
 • Ondersteunen bij creatieve processen en activiteiten.
 • Ondersteunen en proactief meedenken met de zendermanager en anticiperen op wat nodig is.
 • De zendermanager zo veel mogelijk een stap voor zijn en ontzorgen, zodat zij zich kan concentreren op haar managementtaken.

Hier herken je jezelf in

 • Je hebt een afgeronde mbo (niveau 4) opleiding, bij voorkeur op secretarieel gebied.
 • Op jouw cv staat minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
 • Naast je rijbewijs heb je ook zelf een auto, zodat je zowel in Hilversum als Rotterdam en incidenteel in Amsterdam kunt werken.

Als managementassistent is organiseren en prioriteren een vanzelfsprekendheid. Je weet de rust te bewaren wanneer de druk oploopt en je blijft altijd geordend en gestructureerd werken, zowel zelfstandig als in teamverband. Vanwege je rol is integriteit heel belangrijk. Je bent initiatiefrijk en vindt het niet erg om af en toe ook buiten kantoortijden te werken. Tot slot kennen Outlook, Word, Excel en PowerPoint geen geheimen voor je.

Arbeidsvoorwaarden

 • Iedereen is welkom. Ook als je bijvoorbeeld een arbeidsbeperking hebt en er aanpassingen nodig zijn.
 • Bij de NPO werken we hybride en kennen we flexibele werktijden.
 • Je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris.
 • Je krijgt 200 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur).
 • Wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

De functie van managementassistent is een vaste baan voor 32 of 36 uur per week waarbij je afwisselend in Hilversum (maandag en dinsdag) en Rotterdam (donderdag) en incidenteel in Amsterdam werkt. De uren zijn in overleg waarbij thuiswerken tot de mogelijkheden behoort. Als je snel kunt starten, zij wij daar heel blij mee. Je start met een jaarcontract en het salaris ligt tussen € 2.711,- en € 3.988,- bruto per maand o.b.v. 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay m/v/x.

Interesse?
Wil je meer weten over de functie van HR desk medewerker neem dan contact op met Chanelva Rier, zendermanager NPO FunX en NPO BLEND, via Simone Schuthof, managementassistent, op 06 24 50 96 85. Je kunt ook bellen of appen met onze recruiter, Jolanda Janssen via 06 23 63 71 31.

Heb je geen vragen en ben je enthousiast stuur dan je cv en motivatiebrief (t.a.v. Chanelva Rier, zendermanager).

Wanneer ontvang je een reactie?
Je kunt solliciteren tot en met zondag 03 maart 2024

 • 05 maart 2024: terugkoppeling sollicitatie
 • 11 maart 2024: eerste sollicitatiegesprekken (middag)
 • 12 maart 2024: terugkoppeling sollicitatie gesprekken (einde dag)
 • 18 maart 2024: tweede sollicitatiegesprekken (middag)
 • 20 maart 2024: terugkoppeling tweede sollicitatiegesprekken
 • 21 maart 2024: aanbod arbeidsvoorwaarden (telefonisch en per email)

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.