Muziekschool Katwijk: Kunstvakdocent

Muziekschool Katwijk in Katwijk zoekt Kunstvakdocenten voor 0 tot 12 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 31-03-2024De vraag naar Cultuuronderwijs in de gemeente Katwijk groeit! Daarom zijn wij, Muziekschool Katwijk, op zoek naar enthousiaste en vakkundige docenten die ons team komen versterken.

Wij zoeken versterking in enthousiaste

Kunstvakdocenten

Muziek-, Theater- of Dansdocent

0 tot 12 uur per week

Als Muziek-, Theater- of Dansdocent geef je les op verschillende scholen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Scholen kiezen bijvoorbeeld voor een eenmalig workshop aan de hand van een thema of een uitgebreidere reeks met een (kleine) presentatie aan het eind! Onze doelstelling is om leerlingen op een veilige en laagdrempelige manier kennis te laten maken met muziek, theater en dans. Door onze lessen, workshops en het maken van voorstellingen worden leerlingen positief gestimuleerd én halen het beste in zichzelf naar boven!

De ideale kandidaat

  • Beschikt over een vakdiploma in Muziek, Theater of Dans.
  • Is lesbevoegd en heeft ervaring in het lesgeven aan groepen (basisschoolleeftijd).
  • Straalt enthousiasme uit en weet de lessen vakkundig en creatief in te vullen.

• Vaardigheid op een muziekinstrument is zeer welkom.
• Aantal uur en werkdagen in overleg.

Werkzaamheden worden als zelfstandige verricht. Er wordt een overeenkomst van opdracht gesloten voor een schooljaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Ben jij die enthousiaste docent die wij zoeken? Reageer dan voor 31 maart 2024. Mail je motivatie en cv naar Rozemarijn Timmer (directeur) r.timmer@muziekschoolkatwijk.nl.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 14 en week 15.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.