Kinderopvang in de Wolken: Creatieve BSO-medewerker

Kinderopvang in de Wolken in Utrecht zoekt een Creatieve BSO-medewerker voor 16 tot 25 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-04-2024BSO in de Wolken biedt kleinschalige buitenschoolse opvang, waarbij kinderen worden opgevangen in een monumentaal pand, een wagenschuur naast Boerderij de Hoef in de nieuwe wijk Leidsche Rijn. Wij geloven dat kinderen krachtig, nieuwsgierig en creatief zijn en willen hen een omgeving en programma bieden waarin zij worden geprikkeld en geïnspireerd om hun eigen identiteit, nieuwsgierigheid, creativiteit en sociale vaardigheden verder te ontdekken en ontwikkelen.

Ons team bestaat grotendeels uit docenten met een opleiding in de expressieve hoek: beeldende vorming. dans, theater. In onze Wagenschuur hebben we diverse ruimtes die uitnodigen tot spel en creatieve ontwikkeling: een theaterzaal, atelier en een eigen tuin, die uitnodigt tot rennen, scheppen, hutten bouwen!

Wij zoeken voor ons creatieve BSO-team een nieuw teamlid!

Creatieve BSO-medewerker

16 tot 25 uur per week

Functie
Creatieve BSO-medewerker die kinderen in een vrij situatie kennis laten maken met kunst en cultuur. We zoeken iemand die enthousiast is in het werken met kinderen van 4 t/m 12 jaar en die ook leuke en creatieve ideeën heeft om de kinderen een leuke tijd op de Bso te geven. Ben jij ondernemend, creatief en werk je graag binnen een leuk team dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen:

  • Je bent creatief en ondernemend;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
  • Ervaring in het werken op een Bso is een pre;
  • Relevante MBO- of HBO-opleiding voor de buitenschoolse opvang (bij voorkeur in combinatie met een kunstvakopleiding).

Wat bieden wij:

  • 20 uurgemiddelde (i.c.m. schoolvakanties) werkweek op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en/of vrijdag;
  • Enthousiast BSO team van gedreven creatieve collega’s;
  • Salaris conform cao kinderopvang schaal 6 (trede afhankelijk van je ervaring), vanaf €2.427,00 per maand bij 36 uur per week;
  • Pensioen;
  • 13e maand;
  • Vakantiegeld.

Solliciteren via e-mail: info@bsoindewolken.nl ter attentie van Jessica de Graaf. Je kunt hier ook terecht met vragen.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.