Kasteel de Haar: Medewerker Sales en Reserveringen

Kasteel de Haar in Haarzuilens zoekt een Medewerker Sales en Reserveringen voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-03-2024Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de horeca, de tentoonstellingen, de tuinen of om te trouwen, je waant je even in een andere wereld. Achter elke deur, elk detail, elke bloem uit de kleurrijke tuinen, schuilt wel een verhaal. Over andere tijden, andere culturen, andere figuren. De Haar is het grootste kasteel van Nederland en was ooit privébezit van de familie Van Zuylen, waarvan de nazaten nog steeds jaarlijks op De Haar verblijven. Kasteel de Haar verwelkomt jaarlijks ruim 420.000 binnen- en buitenlandse bezoekers.

Kasteel de Haar organiseert jaarlijks met heel veel plezier ruim 300 huwelijken, evenementen en arrangementen. Hier kunnen we wel wat extra hulp bij gebruiken. Daarom zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige:

Medewerker Sales en Reserveringen

16 uur per week

Jouw werkzaamheden
Als medewerker sales & reserveringen ondersteun je onze salesmanager Sandra in het gehele salesproces. Je informeert particuliere en zakelijke opdrachtgevers en bruidsparen over alle mogelijkheden bij Kasteel de Haar en doet er alles aan om ze te enthousiasmeren voor een bezoek aan ons prachtige landgoed. Na een persoonlijk gesprek en het doornemen van de mogelijkheden, stel jij geheel naar wens van onze opdrachtgevers de offerte samen en verwerk je alle gegevens en informatie in het reserveringssysteem. Je onderhoudt contact met de opdrachtgever en zodra de partij definitief is, laat jij dat aan je eventcollega’s weten door middel van een goede overdracht.

Hoe gaaf is het als je na een paar weken even gaat kijken bij de partij waarbij jij het eerste contact was? En je de opdrachtgever na de partij nog even belt om ze te feliciteren en ze te vragen naar hun ervaringen? Dat maakt het plaatje compleet.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Zodra je het weekend hebt doorgenomen met jouw collega’s en je eerste kop koffie op hebt, open je het reserveringssysteem en daarna de mailbox. Leuk! Genoeg te doen vandaag. Nadat je alle informatie-aanvragen afgehandeld hebt, een aantal relaties hebt gebeld, offertes hebt gemaakt en nog een kopje koffie hebt gehaald, is het tijd voor het werkoverleg met de salesmanager. Welke partijen staan er op de agenda komende tijd, welke activiteiten staan er nog op de planning en hoe kunnen we onze processen en de promotie nog verbeteren? Na het salesoverleg liggen er alweer een paar terugbelverzoeken voor je klaar. Een groep van 80 personen wil graag het kasteel bezoeken met een aansluitende lunch. Daar kun je wel wat mee. De mailbox is bijgewerkt en de actielijst bijna afgevinkt, tijd om naar huis te gaan!

Bij Kasteel de Haar is geen dag hetzelfde. We zijn nog volop in ontwikkeling en horen graag je ideeën. Zeg jij ‘ja’ tegen deze afwisselende en uitdagende functie op een van de mooiste locaties van Nederland?

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • per telefoon en email informatie verschaffen aan particulieren en zakelijke opdrachtgevers;
 • follow up en verwerken van alle aanvragen;
 • inplannen van afspraken voor de salesmanager;
 • voorbereiden en uitwerken van afspraken voor de salesmanager;
 • locatiebezichtigingen verzorgen;
 • opstellen en verwerken van aanvragen, offertes en bevestigingen in ons reserveringssysteem;
 • coördineren en bewaken van offertetrajecten;
 • overdracht van informatie aan de andere afdelingen na een definitieve reservering;
 • up to date houden van het reserveringssysteem;
 • after sales.

Wat vragen wij van jou:

 • een relevante opleiding op MBO/HBO niveau;
 • ervaring/affiniteit met sales, organiseren en gastvrijheid;
 • je bent representatief, werkt nauwkeurig, maakt graag contact met mensen en hebt een commerciële drive;
 • je hebt goede computervaardigheden, ervaring met Smart Event Manager (SEM) en de Google omgeving is een pre;
 • werkervaring in de horecabranche is een pre;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • je bent een echte teamplayer die kan multitasken, flexibel is, open staat voor feedback en niets uit de weg gaat.

Kasteel de Haar biedt
Een uitdagende functie in een informeel team op een zeer bijzondere locatie. Het salaris bedraagt tussen de € 2.400,- en € 3.000,- bruto bij 40 uur per week.

Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Bij je indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren.

Wij komen graag in contact met jou!
Aarzel niet en mail je motivatiebrief met CV voor 1 maart 2024 naar Ilse Pel, HR adviseur, via hrm@kasteeldehaar.nl.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Sandra Froma-Bouw, Sales Manager, per mail of via 030-6778529.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.