Festival de Betovering: Allround Medewerker

Festival de Betovering in Den Haag zoekt een Allround Medewerker voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 05-03-2024De Betovering zoekt allround superhero!

De Betovering is het internationale kunstfestival voor de jeugd (0-12 jaar) dat jaarlijks plaatsvindt tijdens de herfstvakantie. Dit publieksfestival, met ruim 400 voorstellingen en workshops, speelt zich af in bijna alle theaters, musea en bibliotheken van Den Haag. Het festival wil het werk van professionele (podium-)kunstenaars een plek geven in de geest en het hart van elk kind. Negen dagen lang de leukste herfstvakantie voor álle kinderen.

Dat is De Betovering.

Wij zijn op zoek naar een:

Allround Medewerker

met een passie voor jeugdprogrammering

24 uur per week

Een allround Superhero!
Het (kleine) kernteam van de organisatie werkt samen naar een jaarlijkse festivaleditie toe. Hierdoor zullen je werkzaamheden met het team zowel zelfstandig als ondersteunend van aard zijn, strategisch en uitvoerend, en meerdere terreinen beslaan: programmering, fondsenwerving en -verantwoording, productie, duurzaamheid, diversiteit en inclusie, relatiebeheer, algemene bureauzaken en uitvoerende taken op de vloer tijdens het festival. Samen maken we ons er sterk voor om álle kinderen te laten ervaren wat kunst voor hen kan betekenen en om álle kinderen de kracht van de verbeelding te laten voelen. Dus ook kinderen voor wie het minder vanzelfsprekend is om deel te nemen aan de kunsten.

De nadruk van de festivalprogrammering ligt op de podiumkunsten. We programmeren zowel nationale als internationale voorstellingen. Naast de voorstellingen presenteert het festival een uitgebreid workshopprogramma en een buitenfestival. Van 25 oktober tot en met 2 november 2024 vindt de 25e editie plaats.

Wij hechten er waarde aan om een werkplek te zijn waar iedereen zich welkom voelt ongeacht gender, culturele achtergrond, (fysieke) beperking, leeftijd et cetera en we vinden het belangrijk om onze organisatie en ons festival een afspiegeling te laten zijn van de maatschappij.

Wij zoeken iemand

 • Wiens hart sneller gaat kloppen van theater, dans, muziek, beeldende kunst voor kinderen.
 • Met een duidelijke connectie met de doelgroep: (ouders met) kinderen tussen 0 en 12 jaar.
 • Die Den Haag goed kent (of bereid is om beter te leren kennen).
 • Die houdt van het zoeken naar creatieve mogelijkheden en op lossingen.
 • Die blij wordt van de combinatie zelf nadenken, zelf uitvoeren en elkaar helpen waar nodig.
 • Die daadkrachtig en hands-on is, omdat er altijd veel te doen is.
 • Die graag en gemakkelijk communiceert, omdat er nu eenmaal veel betrokkenen zijn.
 • Die makkelijk kan werken met spreadsheets, lijsten en overzichten in Word en Excel.
 • Met een bevlogen geest en een vlotte pen.
 • Met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Met een HBO of WO werk- en denkniveau.
 • Met minimaal vier jaar relevante werkervaring.
 • Met een maximale flexibiliteit in de maand oktober: vlak voor en tijdens het festival.

Wij hebben voor jou!

 • Een no-nonsense werksfeer in een gezellig kantoor en goede koffie. Wij ontwikkelen en leren continue, ook van elkaar, en zetten Den Haag op z’n kop met een fantastisch festival voor alle kinderen!
 • Een dienstverband dat is gebaseerd op de CAO Toneel en Dans. Factureren met zzp-factor is mogelijk.

Interesse?
Dan nodigen we je uit om ons uiterlijk 5 maart 2024 je cv en motivatie te mailen ter attentie van Miriam Duiker, e-mail: info@debetovering.nl. Via dit mailadres kun je ook meer informatie over de functie en de procedure opvragen. De eerste gespreksronde vindt plaats in de week van 11 maart 2024.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.