DeLaMar: Senior Dutymanager

DeLaMar in Amsterdam zoekt een Senior Dutymanager voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Fulltime | Sluitingsdatum: geenDeLaMar is er voor iedereen die van verhalen houdt. Of ze nou komen van Wim Sonneveld of Nasrdin Dchar, gaan over Hazes of over Annie M.G. Schmidt, zich afspelen in het verleden of in de toekomst en verpakt worden als musical, toneel of cabaret. Bij DeLaMar bekijk je geen verhalen, je beleeft ze. Niet alleen in de theaterzaal, maar al vanaf het moment dat je je ticket boekt. De voorpret, de omgeving, de historie, de gastvrijheid, de kunst, het eten en drinken: in DeLaMar voeren we de magie van theater in alles door. Zodat je zelfs jaren later nog glimlachend terugdenkt aan die geweldige avond uit.

Naast het aanbieden van voorstellingen zijn onze theaters in het centrum van Amsterdam en in Amsterdam West de afgelopen jaren uitgegroeid tot toonaangevende locaties voor (inter)nationale evenementen als symposia, congressen, workshops, diners, filmpremières en productlanceringen.

In elk evenement voeren we de magie van theater door, zodat onze gasten zelfs jaren later nog glimlachend terugdenken aan een onvergetelijk bezoek.

Ben jij onze nieuwe

Senior Dutymanager

afdeling Public Service

32 tot 40 uur per week (0,8 tot 1 fte)

Stroomt hostmanship door jouw aderen en kun jij als geen ander mensen het gevoel geven dat ze welkom zijn? Sta jij bekend om je helikopterview, maar ben je ook graag zelf actief op de vloer? Vind je het leuk om als leidinggevende samen met jouw team onze bezoekers een onvergetelijk evenement of bijzonder theaterbezoek te bezorgen? Goed dat je er bent, want je zou zomaar onze nieuwe senior dutymanager kunnen zijn!

Wat ga je doen?
In de functie van senior dutymanager (afdeling Public Service) ben je tijdens theatervoorstellingen en evenementen (van congressen tot premières) operationeel verantwoordelijk en geef je direct leiding aan een team bestaande uit supervisors en theatermedewerkers. Samen met jouw team creëer je een gastvrij ontvangst en geweldige beleving voor alle bezoekers én heb je een coachende functie voor de dutymanagers en supervisors. Daarnaast werk je nauw samen met het Café DeLaMar om een naadloze en onvergetelijke ervaring te bieden aan theaterbezoekers, waarbij je de samenwerking tussen het theater en het café versterkt. Het Public Service team bestaat uit circa 11 personen waaronder een coördinator, een planner, dutymanagers, supervisors en een groot team theatermedewerkers.

Jouw belangrijkste taken:

 • Je bent eindverantwoordelijk voor alle gast gerelateerde processen tijdens voorstellingen en evenementen.
 • Je streeft iedere dag naar het hoogst mogelijke niveau van ‘Hostmanship’ en je motiveert je team om de verwachtingen van de gasten te overtreffen.
 • Je besteedt tijd aan het bedenken én implementeren van nieuwe ideeën om de gastbeleving te verbeteren.
 • Je signaleert commerciële kansen, benut deze actief en bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de Food & Beverage targets.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de gastvrijheidsindustrie in een soortgelijke rol (bijvoorbeeld als dutymanager of partymanager) en bent opgeleid op het gebied van horeca of je hebt voldoende relevante praktijkervaring. Je beschikt over aantoonbare kennis van Food & Beverage.
 • Je hebt ervaring met EHBO/BHV situaties, neemt hierbij verantwoordelijkheid en weet hoe je moet reageren bij calamiteiten of incidenten.
 • Het coachen van anderen on the job is jouw tweede natuur – je bent een echte people manager, hebt natuurlijk overwicht en zorgt voor een prettige werksfeer om je team te motiveren. Bovendien is zelfreflectie jou niet vreemd; eerlijk en kritisch, zowel naar anderen als naar jezelf.
 • Jij ziet uitdagingen in plaats van obstakels en bent in staat om veranderingsgericht te denken. Je speelt gemakkelijk in op veranderende omstandigheden, komt met oplossingen en wijzigt zo nodig je aanpak.
 • Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk, maar je blijft realistisch. Het komt regelmatig voor dat jij degene bent die zegt “we gaan het gewoon doen!” Je pakt verantwoordelijkheid en baseert keuzes op ervaring.
 • Gastvrijheid zit in je bloed, maar zonder de zakelijke kant uit het oog te verliezen wanneer dat nodig is. Daarnaast is flexibiliteit voor jou geen probleem. Je begrijpt dat evenementen en voorstellingen soms extra inzet vragen en bent bereid eerder aanwezig te zijn of langer te blijven, ook in de avonden en weekenden. Het is daarom handig als je in (de buurt van) Amsterdam woont.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een salaris tussen €3.000 – €3.900 (op basis van fulltime dienstverband) afhankelijk van ervaring;
 • Goede secundaire voorwaarden zoals 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband, opleidingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding, een bijdrage in telefoonkosten;
 • Een informele en inclusieve organisatie in hartje Amsterdam met leuke extra’s, zoals de verzorgde lunch op donderdag, gezellige borrels, een jaarlijks kerstfeest en deelname aan het Beachvolley-toernooi met collega’s uit de branche. We zijn ook lid van Unique Venues of Amsterdam, zodat je interessante kennissessies kan volgen en kan netwerken met collega’s van andere unieke locaties in Amsterdam;
 • Een podium waar je jouw passie voor gastvrijheid kunt laten schitteren;
 • Tegen speciaal tarief naar voorstellingen in DeLaMar, waarbij je iemand kunt meenemen.

Je komt te werken in een relatief kleine en informele organisatie. We willen dat iedereen zich welkom voelt in DeLaMar; zowel voor als achter de schermen. De verschillende talenten, meningen en perspectieven van onze medewerkers dragen hier sterk aan bij. Daarom streven we naar een grote diversiteit in onze organisatie op het gebied van o.a. culturele achtergrond, leeftijd, geslacht, geaardheid en fysieke kenmerken. Onze organisatie wordt hier niet alleen sterker van, maar ook een fijnere plek om te werken. Wij steunen dan ook de Code Diversiteit & Inclusie van de Nederlandse culturele en creatieve sector.  

DeLaMar is ook initiatiefnemer van de Leidsepleinklas zijn waarmee we 24 ROC studenten on the job de fijne kneepjes van het hospitalityvak leren om hen te stimuleren voor een carrière in de hospitalitysector te kiezen.

Interesse?
Dan horen wij graag van je! Heb je niet in alle bovenstaande gebieden ervaring, aarzel dan niet om te solliciteren. Enthousiasme vinden wij het belangrijkste! Heb je eerst nog wat vragen, neem dan vooral contact op met Maud Uilenreef, manager zakelijke markt & public service, 020 – 555 26 81.

Het sollicitatieproces
Het sollicitatieproces is overzichtelijk en bestaat uit een eerste gesprek met de manager zakelijke markt/Public Service Maud en onze recruiter Vera. Indien jij net zo enthousiast bent als wij dat na het eerste gesprek zijn, dan volgt een tweede gesprek met andere collega’s uit ons bedrijf, zodat jij en wij een goed beeld kunnen vormen van elkaar.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.