CultuurCompaan: Projectmedewerker

CultuurCompaan in Roosendaal zoekt een Projectmedewerker voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-03-2024CultuurCompaan is dé onafhankelijke intermediair op het gebied van cultuureducatie en -participatie in de gemeente Roosendaal. We bemiddelen, adviseren, initiëren en bieden ondersteuning bij de uitvoering van projecten en programma’s. We werken samen met scholen, maatschappelijke organisaties en aanbieders uit alle culturele disciplines: muziek, dans, beeldende kunst, theater, erfgoed, literatuur en media. Door onze activiteiten en projecten kunnen kinderen, jongeren en volwassenen uit de gemeente Roosendaal op allerlei manieren meedoen aan of genieten van cultuureducatie en -participatie. Roosendaalse jeugd en inwoners die niet vanzelfsprekend in aanraking komen met cultuur hebben onze speciale aandacht.

Voor de uitvoering van onze activiteiten zetten we gekwalificeerde kunstprofessionals en vrijwilligers in. We houden ons kantoor in De Kring Roosendaal in het centrum van de stad.

CultuurCompaan maakt, samen met De Kring Roosendaal, Erfgoedcentrum Tongerlohuys en St. Jan podium voor passie, onderdeel uit van het Cultuurcluster in Roosendaal. Het vormen van een diverse, inclusieve en representatieve organisatie staat bij ons hoog op de agenda. Daarom nodigen wij iedereen die zich in deze vacature herkent nadrukkelijk uit om te reageren. Zo maken we ons personeelsbestand een juiste afspiegeling van de Nederlandse en Roosendaalse cultuur.

Heb je hart voor kunst en cultuur en heb je scherp oog voor het organiseren van culturele activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen? Dan ben jij wellicht de projectmedewerker die wij zoeken!

Projectmedewerker

16 uur per week

Jouw rol
Als projectmedewerker werk je mee aan onze projecten voor scholen en in de vrije tijd. CultuurCompaan heeft grote en kleine projecten met een concreet begin en een concreet einde. Bij de meeste projecten werk je samen met een of meerdere collega’s.

Wat ga je doen?

 • Je levert en organiseert culturele activiteiten voor onze doelgroepen op school (cultuureducatie) en in de vrije tijd (cultuurparticipatie).
 • Je maakt draaiboeken en roosters.
 • Je werft deelnemers en aanbieders voor activiteiten.
 • Je communiceert praktische zaken naar aanbieders of partners
 • Je regelt locaties.
 • Je behandelt specifieke verzoeken en/of aanvragen van klanten.
 • Je levert producten en/of diensten en adviseert klanten hierover.
 • Je signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen.
 • Je voert administratieve werkzaamheden uit.
 • Je onderhoudt contacten met samenwerkingspartners en bouwt mee aan ons netwerk.
 • Je bouwt mee aan de zichtbaarheid en het imago van CultuurCompaan.

Wat breng je mee?
Om je werk als projectmedewerker goed uit te kunnen voeren, moet je over een aantal competenties beschikken. Het is belangrijk dat je flexibel bent, omdat je op een dag veel wisselt tussen de verschillende taken die je hebt. Vanwege die vele verschillende taken, is het ook belangrijk dat je goed kunt organiseren en ordelijk bent. Als je jouw taken op orde houdt, kun je ze beter uitvoeren. Bovendien is het belangrijk dat alles wat jij doet voor je collega’s gemakkelijk terug te vinden is.

Sociaal vaardig zijn komt goed van pas omdat je veel samenwerkt met meerdere externe partners. Je fungeert namelijk vaak als vraagbaak voor al die betrokkenen en stuurt, waar nodig, die personen door naar je collega’s. Het beheersen van de Nederlandse taal helpt daarbij. Projecten hebben deadlines, de einddeadline maar ook tussentijdse deadlines, dus het is ook belangrijk dat je stressbestendig bent en goed met deadlines kunt werken om het beste resultaat te behalen. Daarnaast is het belangrijk dat je affiniteit hebt met kunst & cultuur, onderwijs en het sociaal-maatschappelijk domein.

Bij voorkeur kom je uit (de omgeving van) Roosendaal.

Wij bieden
Een uitdagende en veelzijdige functie met veel vrijheid binnen een ambitieus, informeel, dynamisch, ervaren en klein team. Het salaris is conform de CAO Kunsteducatie, functie medewerker service en informatie II, € 2.418,- tot € 3.267,- op basis van een 36-urige werkweek. Het betreft een functie voor bepaalde tijd van 1 april tot en met 31 december 2024, met uitzicht op verlenging.

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen of behoefte aan meer informatie, dan kun je terecht bij Cécile Cooijmans via 06-3007 1398 of via cecile.cooijmans@cultuurcompaan.nl.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie stuur dan je motivatie en cv voor 1 maart 2024 naar Cécile Cooijmans via cecile.cooijmans@cultuurcompaan.nl onder vermelding van ‘Vacature Projectmedewerker’. We zijn benieuwd naar jou!

De gesprekken worden gepland op 6 maart 2024 op locatie De Kring Roosendaal, Kerkstraat 1 Roosendaal.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.