Cabaretier Max van den Burg: Theatertechnicus

Cabaretier Max van den Burg zoekt een reizend Theatertechnicus voor 50 shows per seizoen | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 06-04-2024Cabaretier Max van den Burg reist met dynamische solo-cabaretprogramma’s langs de Nederlandse theaters, waarin veelvuldig gebruik wordt gemaakt van de licht- en geluidstechniek dat het theaterpodium te bieden heeft.

Voor zijn nieuwste show en shows daarna zoekt hij vanaf 2 maart 2024 een reizend

Theatertechnicus

50 shows per seizoen

Reizend theatertechnicus
Als vaste licht- en geluidstechnicus zorg jij er in je eentje voor dat alles goed opgebouwd wordt, iedere keer weer in een ander theater. Je bent ondernemend, houdt van zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler als het gaat om de samenwerking met Max. Moet er last minute iets veranderd worden in de standen? Dan weet jij dat goed door te voeren. Goed humeur, flexibel, stressbestendig, technisch onderlegd en liefst in bezit van een bus en de mogelijkheid tot opslag van een klein decor.

Tijdens de voorstellingen ben je scherp, alert en heb je een goed gevoel voor de juiste licht- en geluidscue’s.

Ervaring in de Nederlandse theaters is een must, ervaring in het alleen draaien van een show ook.

Aanbod
Max biedt je iedere avond een theaterfeestje, lekker eten en een biertje achteraf. Betaling is in overleg.

Interesse?
Stuur Max een e-mail, met jouw motivatie en ervaring.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.