Stichting Koninklijke Defensiemusea: Medewerker Financiën

De Stichting Koninklijke Defensiemusea in Soesterberg zoekt een Medewerker Financiën voor 28 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenZoek jij een financiële uitdaging in het hart van een dynamische organisatie en ben je toe aan een mooie vervolgstap? Dan komen wij graag met je in gesprek!

De Stichting Koninklijke Defensiemusea (SKD) beheert en presenteert de rijkscollectie militair erfgoed op vier eigen museumlocaties: Het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg, het Marinemuseum in Den Helder, het Mariniersmuseum in Rotterdam en het Marechausseemuseum in Buren. De SKD heeft bovendien een collectiedepot in Soesterberg en in Den Helder.

De SKD-organisatie heeft een formatie van ca. 70 fte, plus ca. 350 vrijwilligers, verdeeld over onze vier musea. De afdeling bedrijfsvoering is gevestigd op onze museumlocatie Soesterberg, maar je werkt samen met collega’s van al onze vestigingen. Het team financiën bestaat uit een controller en medewerker financiën.

Kom jij ons versterken?

Medewerker Financiën

28 tot 36 uur per week

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s zorg je dat de financiële administratie voor de Defensiemusea op rolletjes loopt. De functie is veelzijdig en je houdt je bezig met diverse aspecten van de financiële administratie, zoals betalingsverkeer, administratieve controle, rapportages, crediteurenadministratie, ondersteuning met betrekking tot de P&C-cyclus en controle van de verslaglegging. Je beschikt over inzicht in inkoopprocessen, voert budgetcontrole uit en signaleert eventuele overschrijdingen. Je verzorgt de vastlegging van contracten en verplichtingen in de administratie (AFAS). Daarnaast zijn we een organisatie in ontwikkeling en vragen je om mee te denken over de procesinrichting binnen het team.

Wie ben jij?
Je hebt hbo werk- en denkniveau en minimaal drie tot vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt gedetailleerde kennis van financiën, boekhouding, projectadministraties, budgettering, begrotingen en prognoses. Ervaring met 365 Officepakket (in het bijzonder Excel) en AFAS is een pré. Uiteraard ben jij communicatief vaardig in woord en geschrift en kun je knopen doorhakken indien nodig.

Wat bieden wij?
Je gaat samenwerken met enthousiaste en gedreven collega’s. De functie is ingedeeld in schaal 8 van de Museum cao (€ 2.963, – tot maximaal € 3.763, – o.b.v. 36 uur met een eindejaarsuitkering van 3,4%), een laptop en telefoon van de zaak en een gratis museumkaart. Wij bieden een arbeidsovereenkomst aan voor één jaar met de intentie tot een vast dienstverband. Je komt te werken op een prachtige locatie bij een organisatie in beweging en hebt de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken. Aanwezigheid op vrijdag is gewenst. De overige werkdagen en -tijden zijn in overleg in te vullen.

Geïnteresseerd?
Voor deze vacature hanteren wij geen specifieke sluitingsdatum. Wij stoppen pas met zoeken zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden.

Mail jouw motivatie en cv naar HR@defensiemusea.nl ter attentie van Melissa Verwaal en wij plannen zo spoedig mogelijk een oriënterend gesprek.

Inlichtingen
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Wietse Potiek (telefoon:06-558367464).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.